Eu nu mi-am dorit niciodata nimic. Doar am visat. Si niciodata nu am indraznit sa visez la ce am acum. Va spun din suflet , simt ca sunt cea mai fericita femeie din lume. Ma gandesc ca totul e doar un vis si astept sa ma trezesc la realitate. Nu pot sa cred ca ce traiesc acum e real. Ma trezesc in fiecare dimineata si ma intreb daca nu visez Realizez ca, de fapt, visul meu e doar modul lui D-zeu de a-mi arata ca a meritat si a trebuit sa lupt ca sa obtin acea "picatura" pe care am cerut-o ani la rand.
E aievea. El este langa mine si e real. El ma iubeste mai mult decat orice pe lume si...e real. El respira prin mine si...e real.Eu nu concep viata fara el. Noi suntem unul si ...e real. Nimic nu ne va desparti in veci. Nici averile, nici lipsurile , nici tristetile...nici raul din oameni. Vom fi NOI pentru totdeauna.Visul meu s-a transfromat in realitate.
Nu mai vreau nimic. Doar sa am mereu ce am azi. Bani...?banii se fac, fericirea este o rasplata divina. Multumesc Domnului pentru ce am acum: Alexandru Georgian , Theodor Cristian- fiii care imi sunt viata, aerul si dorinta mea de a trai, Catalin- barbatul care mi-a vazut sufletul in ochii tristi si lipsiti de viata...omul al carui univers il reprezint si cel care m-a facut sa iubesc viata. Nu voi putea sa exprim niciodata in cuvinte dragostea ce i-o port.
Ce-mi doresc? Sa ma uite viata aici...sa-mi lase ce am multi ani de acum incolo si sa-mi ierte furia anilor trecuti.
"As vrea" este prea mult .E de ajuns sa visezi si sa crezi in vise.
IARTA-MA, VIATA , CA VREAU SA TRAIESC! TE IUBESC, CATALIN, MAI MULT DECAT ITI VOI PUTEA SPUNE VREODATA!ITI MULTUMESC CA EXISTI!