11 Octombrie, 2025, 11:36:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Blondele şi poliţiştii  (Citit de 2535 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Noiembrie, 2008, 08:38:44 p.m.
Citit de 2535 ori

lumycriss

Vizitator
Deşi nu mă mai miră deloc bancurile cinice cu blonde şi poliţişti,sau expresii de genul "eşti cumva blondă de nu pricepi?",mereu m-am întrebat ce are lumea cu bieţii oameni..Dincolo de partea amuzantă a lucrurilor,eu îi privesc uneori aproape cu milă,ca pe nişte "damnaţi" ai societăţii.Toată lumea îi ia la mişto,îi jigneşte,fie subtil,fie direct,şi,mai presus de toate,nu pot să pricep de ce li se pune la îndoială IQ-ul.Adică ei nu sunt tot oameni?S-au făcut cumva teste care să demonstreze că sunt mai reduşi mintal decât noi,ceilalţi, care nu ne-am născut nici blonzi,nu am ales nici cariera de poliţist?Poate că încă n-am aflat eu despre ele.. ???
De ce atunci bărbaţii preferă femeile blonde?Am citit pe undeva că în urma unui studiu s-a demonstrat că femeile blonde au o viaţă sexuală mult mai activă decât celelalte :angel: De ce din ce în ce mai mulţi bărbaţii aleg meseria lui Garcea?Eu înţeleg că-i bănoasă,că doar,vorba aia "popă sau poliţai",dar mă gândesc că trebuie să existe un substrat..Care-o fi ăla?  :-\