11 Octombrie, 2025, 01:16:38 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Colinde si cantece de Craciun  (Citit de 5460 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Noiembrie, 2008, 01:18:52 p.m.
Citit de 5460 ori

lumycriss

Vizitator
Mai e o luna pana la Craciun, si parca totusi mai e atat de putin... Repede mai trece timpul asta... pardon, repede mai trecem noi prin timpul asta  :P

Anul trecut pe vremea asta deja ascultam colinde de mult timp. La cat sunt eu de "sucita", as asculta colinde si in toiul verii  ::) Nu stiu de ce, dar imi dau o stare de bine si de liniste. De aceea, va invit pe toti sa impartasiti aici toate colindele pe care le cunoasteti, sau care va plac, in general colinde sau cantece de Craciun mai putin cunoscute (ca pe cele ale lui Stefan Hrusca, sau Narcisa Suciu, sau Paula Seling sau Fuego sau mai stiu eu ce alt interpret binecunoscut de colinde mai exista, presupun ca le cunoaste toata lumea). Sau, daca voi considerati ca si acestia au vreun colind sau vreo melodie mai putin cunoscuta, puneti-o aici. Sper sa strang cat mai multe cantece frumoase pana de Craciun, sa le ascult acasa impreuna cu familia mea langa bradul impodobit!

Voi incepe eu. Este vorba despre o melodie trista... Dar tare frumoasa... Si sensibila... Si exprima si adevarul. Mie cel putin imi place mult.

Alina Manole - Colinda Copacului
http://www.youtube.com/watch?v=-VEtziV07F4

PS: Puteti sa ne impartasiti si colinde sau melodii de Craciun straine pe care le considerati speciale! :)

27 Noiembrie, 2008, 12:39:59 a.m.
Răspuns #1

lumycriss

Vizitator
Nu stiu daca urmatoarea melodie este sau nu un colind, in principiu cred ca se poate asculta in orice perioada a anului, avand o tematica generala referitoare la Dumnezeu si la relatia noastra cu El. Am auzit-o insa mai des in preajma Craciunului, iar pe mine, cel putin, ma linisteste si imi inspira armonie, in orice stare as fi atunci cand o ascult. :)

Ridica-voi ochii mei la ceruri - Narcisa Suciu si Paula Seling
http://www.youtube.com/watch?v=veYyM0tYwiU

26 Noiembrie, 2009, 03:34:15 p.m.
Răspuns #2

Ezo

« Ultima Modificare: 26 Noiembrie, 2009, 03:45:40 p.m. de Ezo »
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

27 Noiembrie, 2009, 06:05:19 p.m.
Răspuns #3

Ezo

15 Decembrie, 2009, 07:43:46 a.m.
Răspuns #4

sunshine

Ninge linistit si tandru
Peste-orasul cu castani(Galati ;D)
Si ninsoarea-i o colinda:
 SANATATE, LA MULTI ANI!

NINGE, COPILAAASI!!!! :happydance: :santa: :happydance:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

17 Decembrie, 2009, 08:42:55 p.m.
Răspuns #5

Ezo

Ninge linistit si tandru
Peste-orasul cu castani(Galati ;D)
Si ninsoarea-i o colinda:
 SANATATE, LA MULTI ANI!

NINGE, COPILAAASI!!!! :happydance: :santa: :happydance:
Da... a nins si peste orasul cu oameni posaci (Bucuresti ;D ) dar, desi m-am bucurat si eu de zapada, tocmai ea si varul ei nesuferit, poleiul, m-au impiedicat sa ajung si eu astazi acasa... ca toti colegii mei :'(
Asa ca... nu am altceva de facut decat sa mai ascult niste colinde, si sa va impartasesc si voua din ele. Astazi, va propun o versiune fantastica a colindului englezesc "God rest ye merry gentlemen". De remarcat orchestrarea, toba care bate intr-un ritm hipnotizator, imbinarea de ritmuri orientale, musulmane, cu cele traditionale catolice, si vechi, celtice, precum si vocea superba... Pentru voi, fie sa aveti parte doar de "Tidings of comfort and joy" (vesti de mangaiere si de bucurie) :)
http://www.youtube.com/watch?v=O2SR_P-_98s
« Ultima Modificare: 17 Decembrie, 2009, 09:36:35 p.m. de Ezo »

24 Decembrie, 2009, 12:27:27 a.m.
Răspuns #6

Angy

There is no finish line. Never in life !!!