PS: fetelor..stiti si voi ce greu e sa gasiti un baiat de treaba

Sa inteleg ca baiatul ala de treaba e cel dorit, nu?

In cazul acesta femeia va fi dispusa sa faca tot ce este necesar sa ii capteze atentia si dupa aceea sa-l "educe" cum sa-si invinga timiditatea. Nu-i vorba de ce ar face femeile, e valabil si in cazul barbatilor, toti suntem capabili de "eforturi" prin care sa rezolvam problema cand ni se pune pata pe cineva. Rezultatul , pana la urma, depinde in aceeasi masura de amandoi. Daca reusesc sa comunice se va infiripa o relatie, daca unul ramane in stadiul de incapacitate de a rezona cu celalat, orice efort este zadarnic. Pe de o parte lipsa experientei poate fi un atu, scapi de intrebarile de genul "ce-o fi avand si asta de a fost cu atatea femei si n-a ramas cu nici una" dar in acelasi timp poate fi si un balast atunci cand apar intrebarile de genul "ce-o fi avand de nu i-a trebuit nici uneia". Este ca si cazul femeilor, daca a fost fata mare inseamna ca n-a trebuit nimanui, daca n-a fost, inseamna ca a fost...

mai deschisa catre lume .
Cred ca esential este ca fiecare sa se accepte pe sine asa cum este si sa nu-si faca probleme din asta. Cel mai adesea ne pierdem in hatisul intrebarilor si uitam sa traim, cred ca asta este timiditatea de care vorbesti.
Dar, pentru curiozitatea mea, baiatul acela ce-si doreste? O relatie de lunga durata sau experienta?