10 Octombrie, 2025, 08:23:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pentru nou veniti  (Citit de 6571 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

29 Noiembrie, 2008, 10:42:07 a.m.
Citit de 6571 ori

Just

M-am uitat putin la categoria Nou Venitilor si am observat ca ei intra, se prezinta, sunt intampinati cum se cuvine si apoi pleaca. Cred ca ar trebui sa le atragem atentia in legatura cu multitudinea si diversitatea de subiecte pe care Lovetime-ul le are. Daca nu cere prea multa munca, s-ar putea face o lista, o selectie de posturi interesante, care au placut si la care s-au postat raspunsuri bune, pe care sa o primeasca fiecare nou venit alaturi de mesajul de intampinare. Ceva gen : Echipa Lovetime iti ureaza bun venit etc. etc. , iar undeva mai jos : "Te-ar putea interesa : ... " , "Esti atras de psihologie ? Te poftim aici : ..." , "Ai un hobby despre care vrei sa vorbesti ? Te invitam aici : ... " .Parca am si avut in trecut, daca imi amintesc bine, la o tema, in partea stanga o astfel de lista cu anumite topicuri mai interesante de pe Site.

Poate ar functiona .
Just
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 Decembrie, 2008, 02:10:40 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Super ideea :) ma voi gandi cum e cel mai usor de implementat! Si indraznesc, daca se poate, sa-mi dati cateva idei (sau ce mesaje le consierati cu adevarat frumoase). Se poate si pe mesaj privat.