10 Octombrie, 2025, 11:59:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: "Rostul casei" - sau hartia de bun venit.  (Citit de 3737 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2008, 09:59:30 p.m.
Citit de 3737 ori

viulian

Administrator
Cand astept musafiri care vor sta mai mult de cateva zile, parca as vrea sa le zic o gramada de mici chestiute pe care sa le stie :) si sa se descurce cat sunt eu pelcat. Sa le las o hartie cu ... ce sa se astepte :) prin casa si unde gasesc cele necesare. Si spre surprinderea mea, se tot aduna pe lista o gramada de chestii - nici nu stiam de toate aceste chichite care mie mi se par atat de ... naturale  :laugh:.
Am zis s-o pun online, si sa va intreb si pe voi cam cum ar suna lista voastra.

De exemplu:
a) sarea, sigurante electrice, tacamuri, prosoape, farfurii, o lanterna, medicamentele.
b) despre o floare care nu sta prea bine, si daca dai peste ghiveci, risti sa cada.
c) despre sticlele cu drojdie cu care bag CO2 in acvariu, sa nu le darame. Daca ajunge drojdie in acvariu, pana vin io acasa pot gasi toti pestiucii dusi. De asemenea, sa dea putina mancare la pesti (putina de tot de tot).
d) despre sa nu dea drumul la calorifere, ci sa le foloseasca pe cele electrice (asa am decis, sa nu mai folosesc incalzirea centralizata unde, din cate stiu, proportionalitatea este mascata, deoarece tot proportional sunt distribuite si pierderile).
e) parolele de la calculatoare si de la routerul wireless (la router e necesar altfel il folosesc si altii, iar la calculatoare, din reflex).
f) sa nu umble la boxe (sa dea mai tare sau mai incet doar din calculator); deoarece sunt destul de vechi si nu mai merge bine butonul de volum [cand umbli, nu se mai aude ba bass-ul, ba difuzoarele din spate]
g) sa aiba grija daca vor deschide geamurile cand aeriseasc, se face foarte foarte repede curent (apt. fiind pe colt) si usile se trantesc de te sperie.

Si cam atat... Daca mai imi vin idei, o sa mai postez  sa le adun pe toate la un loc.  :laugh:

08 Decembrie, 2008, 10:58:05 p.m.
Răspuns #1

Cruella

Hm. La mine ar fi un post-it pe comp "nu cumva sa dea dracu!", altu pe aragaz "daca vrei sa stii daca merge, trebe sa-l incerci" si altul pe usa de la baie "sa gasesc la fel de curat cum am lasat".
In rest mare libertate la mine. Imi las musafirii chiar si sa fumeze in casa.
My imaginary friend says you are crazy!

09 Decembrie, 2008, 04:48:28 a.m.
Răspuns #2

Just

Iuliane, tu ne pui sa dam din casa !
:)

a)Sa nu atingeti firele din calculator.
b)Daca faceti dus, nu baie aveti grija sa nu alunecati.
c)Daca nu-i mare deranj pana vin acasa, putina apa proaspata de dat la hamsteri.
d)Frig noaptea- paturi in sifonierul din camera calculatoarelor.
e)Intre doua si cinci lumea doarme, magazinele sunt inchise.
f)Reciclam - in balcon: stricle, plasticuri, hartie, aluminiu. Fiecare la locul sau.
g)Cand dam drumul la apa din cada, dopul deschis pe jumatate ca altfel mai vine apa si in baie.Stiu eu ce spun!
h)Lista pentru cumparaturi pe frigider. Scriem tot ce vrem si ne place, cumparaturi tot odata.
i)Cine se trezeste primul, da drumul la filtru !
j)Nu se fumeaza sub nici un pretext in dormitoare.
k)Bine, si mai este un lucru care nu mi-l place.Nu stiu daca as spune ori ba. Nu risipim apa! Adica ma pun sa spal vasele, dar intre timp e o stire interesanta asa ca las apa deschisa si dau fuga sa vad emisiunea. Aoleu! Mi-as lua campii.

:-h
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

09 Decembrie, 2008, 07:32:02 a.m.
Răspuns #3

Switty

Hm. La mine ar fi un post-it pe comp "nu cumva sa dea dracu!", altu pe aragaz "daca vrei sa stii daca merge, trebe sa-l incerci" si altul pe usa de la baie "sa gasesc la fel de curat cum am lasat."

Tare.. :laugh:
Eu ma intreb: de ce trebuie sa plec de acasa cand vin musafiri? Nu pot sta cu ei ca sa le spun direct ce-mi place si ce nu?  :P
Un lucru e clar in ce ma priveste: NO SMOKING!!!! ..ah..si imi place sa-mi gasesc lucrurile acolo unde le las, sa nu le caut de nebuna dupa plecarea lor..de curatenie , nu mai zic - e normal sa nu lasi debandada in urma ta, ca nu esti la hotel unde vine camerista in urma ta cu compactorul..adica, daca eu asa fac pe unde merg, asa astept - scurt si la obiect!  ;)
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"