10 Octombrie, 2025, 10:45:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Virusi pe lovetime ?  (Citit de 7494 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Decembrie, 2008, 12:27:01 a.m.
Citit de 7494 ori

Zantiala

In urma cu niscaiva zile, navigand pe lovetime, antivirusul meu a sarit in aer, anuntandu-ma de faptul ca un virus troian, VBS. Obfuscated-gen.trj, incerca sa patrunda in computerul meu.  Aproape ca nu mai puteam da comanda la nimic, dupa ce am iesit de pe lovetime situatia s-a mai normalizat. Chestiunea s-a repetat de mai multe ori consecutiv, ulterior am continuat sa am probleme cu acest virus, care tot incerca sa intre in calculatorul meu.

E o coincidenta faptul ca a aparut prima data pe lovetime ? Nu mai am avut probleme de genul inainte, niciodata...
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

11 Decembrie, 2008, 01:54:07 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Nu cred sa fi modificat cineva fisierele pe site fara stirea mea :) mai ales ca folosesc un server non standard iar cei care stau sa vaneze site-uri nu-si bat ei capul cu chestii care sa le ia timp sa se prinda ce si cum.

Insa na, orice poate fi posibil - insa sunt sanse mult mai mari sa fi ajuns pe un alt site virusat mai dedemult, virusachele a stat in letargie in directorul de cache al Internet Explorer-ului, si s-a nazarit sa se activeze fix pe lovetime.

Am doua recomandari (asta din vremea in care inca mai foloseam Internet Explorer, acum sunt pe Firefox si nu regret - hint hint!):

SpyBot Search And destroy: http://www.safer-networking.org/en/download/index.html (iti trebuie: Spybot - Search & Destroy©® 1.6.0 )
Malwarebytes' Anti-Malware : http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Am facut si eu un test cu IE accesand lovetime, si am scanat apoi - n-a detectat nimic.

Astept si alti membri sa-si dea cu parerea daca si lor li se intampla!

11 Decembrie, 2008, 09:21:42 a.m.
Răspuns #2

sunshine

sigur virusii nu sunt de aici, mie nu mi s-a intamplat sa agat nimic :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Decembrie, 2008, 10:09:00 a.m.
Răspuns #3

charlie

Eu am agatat ceva  :D

Dar nu virusi.  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

12 Decembrie, 2008, 03:15:37 a.m.
Răspuns #4

Just

Ma bucur de revedere, Zantiala!

Eu nu am avut probleme cu virusi de pe Lovetime de cand frecventez site-ul si nu cred ca virusul de care vorbesti provine de aici. Mie cel mai adesea mi s-a intamplat sa iau troieni de pe site-uri care atunci cand le accesezi iti deschid automat o suta de pop-up-uri cu diferite reclame. De asemenea mi s-a mai intamplat ca imediat ce am formatat calculatorul si l-am conectat la internet sa iau virus prin simplul fapt ca am deschis o pagina oarecare. Asta din motiv ca nu mi-am activat Firewall-ul windowsului cel de la proprietatiile conexiunii. E un amanunt foarte important! Troienii sunt al mai greu de tinut departe, intra in calculator si la un click-ulet sau prin simplul fapt ca esti conectat la internet fara firewall.

Sper sa remediezi problema si sa ne citim cat mai des pe forum,
Just.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."