11 Octombrie, 2025, 01:21:20 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iti strici jucariile cu ciocanul ?  (Citit de 3342 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Decembrie, 2008, 06:13:59 p.m.
Citit de 3342 ori

viulian

Administrator
Discutam zilele trecute despre despartiri cu o prietena. Despre faptul ca daca lasi o usita deschisa, e posibil sa mai existe sanse chiar si dupa ce se inchide relatia, pentru mici 'tentative de reimpacari' ca sa zic asa  :-[

Si concluzionam ca eu nu sunt genul. Eu sunt genul care inchide usa definitiv. Care distruge jucaria cu ciocanul.

Voi ce gen sunteti ? E normal sa ramai amic ? Stiu, e citatul acela ca "a true man never hates anyone" dar totusi - mai poti ierta ? Chiar daca nu a fost vorba de a insela. Pur si simplu. Mai lasati loc de intoarcere ?

27 Decembrie, 2008, 07:39:06 p.m.
Răspuns #1

ARIDANA

Vizitator
Atunci cand iti "intra cineva in suflet"n-ai cum sa-l uiti ori sa-l pierzi,intotdeauna va fi acolo.Ciocanul...poate fi folosit si ca unealta,pentru a indrepta un lucru stricat.Desi,am aflat mai demult,cu toate ca nu am fost intru totul de acord,ca "Lucrurile drepte nu au nevoie sa fie indreptate."-asa am inteles eu,acestea ar fi adevarurile general valabile.Intr-o relatie,prietenie,altfel aplic eu...adevarurile se descopera si  cand ceva nu este asa cum ti-ai dorit...se adapteaza relatiei.
Nu prea avem timp,de cele mai multe ori pentru noi,darmite pentru a-l pierde cu altii...aceasta este alta treaba,eu spun ca ,in cazul de fata,acesta ar fi un motiv sa-ti strici jucariile(nu prea imi place cum "suna" :o)

27 Decembrie, 2008, 07:51:11 p.m.
Răspuns #2

Diana Nistor

Cred ca "redeschiderea" unei relatii (ca sa folosesc termenul folosit de tine, Iulian :) ) inseamna un pas inapoi. Personal, pasii inapoi nu mi-au fost niciodata de bun augur. Daca ma gandesc bine, fiecare asemenea pas a dus la o despartire mai furtunoasa, la regrete mai adanci. Motivele primei despartiri raman acolo si isi scot "coltii" la cel mai mic "cutremur" ("Asa ai facut si data trecuta!").
Impacarile cu fosti/foste sunt pentru cei care cred ca oamenii se pot schimba in profunzime, si exact in acele puncte care deranjau initial.
(Mai) crede cineva ca oamenii se pot schimba?
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."