10 Octombrie, 2025, 06:01:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum sa fie sarutul?  (Citit de 65479 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Noiembrie, 2004, 11:13:01 a.m.
Răspuns #15

D3rb3d3u

Vizitator
Ehe !
  Cand iubesti si cunosti persoana respectiva, nu este nici o diferenta. Cand saruti cu ochii deschisi, este ca un joc, o studiere a emotiilor "adversarului". Vezi cum se "manifesta"... Si cand faci dragoste, tot cu ochii inchisi ?  8)

06 Decembrie, 2004, 11:59:57 a.m.
Răspuns #16

sharara

cred ca ochii inchis suplimenteaza o energie mult mai intensa a sarutului...:)

06 Decembrie, 2004, 12:02:53 p.m.
Răspuns #17

Lord_Saladin

Vizitator
 Deci in concluzie, numai eu sunt singurul adept al sarutului cu ochii deschisi...

07 Decembrie, 2004, 04:49:55 p.m.
Răspuns #18

Goddess

Si povesteste-ne Muzafer cum e sa saruti cu ochii deschisi(subiectiv normal)..... e frumos  sa auzi si o altfel de parere.....

Amanunte!!!  :P
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke

07 Decembrie, 2004, 06:07:12 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Doar ce am sesizat ca "ochi deschisi" poate fi o metafora pentru atentie, pentru contemplare..
In felul asta intr-adevar, salut sarutul cu ochii deschisi.. catre suflet, catre celalalt, poate chiar si catre actul care ar putea veni.

21 Decembrie, 2004, 02:46:10 p.m.
Răspuns #20

in_love_17

Fara suparare pentru cel care a deschis acest topic, dar e o intrebare cam stupida. Nimeni nu ne poate invata cum sa sarutam. E ceva instinctiv, fiecare saruta in felul sau. Chiar daca exista carti care te invata sa saruti, nu te poate invata nimeni pasiunea cu care saruti.

30 Decembrie, 2005, 01:19:37 a.m.
Răspuns #21

sufletel

ha ce intrebare cum sa fie sarutul...eu cred ca ar trebui sa fie o contopire a sufletelor..acea senzatie care te face sa uiti de toate...de grijile pe care le ai...sa fie cu ochii deschisi...cu ochii inchisi..ce conteaza atat timp cat saruti persoana iubita...

30 Decembrie, 2005, 01:42:49 a.m.
Răspuns #22

Lady Allia

:) magic !!!

asa trebuie sa fie sarutul....magic....sa ne faca sa plutim...sa fie ca un vin vechi care ne cuprinde stomacul asemeni unei esarfe de matase fina...incalzindu-ne sufletul si fiinta pana in cel mai adanc ungher al fiintei noastre...asa cred eu ca trebuie sa fie sarutul...magic !  :)

08 Ianuarie, 2006, 05:28:40 p.m.
Răspuns #23

curtezanu

cika barbatul inchide ochii cand saruta pentru ca se gandeste la alta. iar femeia - ca sa nu vedem ce spun ochii ei...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

10 Ianuarie, 2006, 12:16:01 p.m.
Răspuns #24

digitty

ochii inchisi clar! ... sunt de acord cu Goddess..daca ai ochii deschisi parca saruti mecanic...e mai romantic cu ochii inchisi.. am incercat o data sa sarut cu ochii deschisi...nu mi-a placut deloc pentru ca toata atentia in loc sa fie indreptata asupra partenerului,era indreptata spre ceva cu totul neinteresant si nu mai simteam nimic...nici fiori,nici placere... acuma fiecare cu gusturile lui...

hmmm...D3rb3d3u...cand faci dragoste cred ca daca deschizi ochii si te uiti la iubitul/a tau/a,nu diminueaza absolut placerea...este doar o parere teoretica..  ;D  ::)   restu ce parere aveti?  ???
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

15 Iunie, 2006, 02:50:40 p.m.
Răspuns #25

Iosif

Cel mai lung sarut
14 februarie 2004 este ziua in care a inceput cel mai lung sarut. Cu o durata de 31 de ore, 18 de minute si 33 de secunde, indelungul sarut i-a avut drept protagonisti pe italienii Andrea Sarti si Anna Chen.

Sarutul in… minute
In medie, o persoana petrece aproximativ 20.160 de minute saruntandu-se.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Iunie, 2006, 02:52:26 p.m.
Răspuns #26

Iosif

Fara suparare pentru cel care a deschis acest topic, dar e o intrebare cam stupida.

Poate ca trebuia sa intreb: "Voi cum sarutati?" si "De ce asa?"..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Iunie, 2006, 02:54:07 p.m.
Răspuns #27

charlie

Cel mai lung sarut
14 februarie 2004 este ziua in care a inceput cel mai lung sarut. Cu o durata de 31 de ore, 18 de minute si 33 de secunde, indelungul sarut i-a avut drept protagonisti pe italienii Andrea Sarti si Anna Chen.

oare sa ma apuc sa incerc sa bat recordul ?  ;D
bine, daca si ea e de acord  ::)

*** nevermind    :'(

Fara suparare pentru cel care a deschis acest topic, dar e o intrebare cam stupida.

Poate ca trebuia sa intreb: "Voi cum sarutati?" si "De ce asa?"..

poate.... sau lasa.
« Ultima Modificare: 01 August, 2006, 10:56:20 a.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give

15 Iunie, 2006, 03:17:45 p.m.
Răspuns #28

serenity82

pentru mine cei care saruta cu ochii deschisi nu au nici un fel de sentiment fata de persoana pe care o saruta. cum ar fi sa iti saruti iubita prin parc si sa te uiti dupa alte fete care trec in acest timp.
exista persoane care nu pot inchide perfect ochii si saruta cu ochii intredeschisi dar asta nu inseamna ca tin ochii deschisi. Eu cred ca daca iubesti persoana pe care o saruti nu-ti poti tine ochii deschisi pentru ca in momentul in care ii inchizi sentimentul este mai puternic :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

15 Iunie, 2006, 03:30:19 p.m.
Răspuns #29

Miss M.

draga mea banuiesc ca ideea lui iulian era sa saruti cu ochii deschisi ca sa privesti in ochii ei nu dupa alte fuste din parc !!!
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "