___HOP SI EU___
.....da~!

(rad in hohote) ...si ma bucur ...pentru ca ...
"habar n-aveti de ce rad"
Am sa incep putin diferit ,ocolind pentru inceput raspunsul direct la intrebare ... si rad , si rad ___tot in hohote___
Inainte de intalnire:
Esti îngrozitor de emotionat/a... (adica eu)
Numai gandul la faptul ca ai intalnire cu ea/el si veti sta fata-n fata, privindu-va in ochi... te ia cu ameteala, si ti se taie genunchii ...si simti acei binecunoscuti fluturi în somacelul tau.
E clar: te-a cam lovit amorul. Si e absolut evident ca sa ai emotii, de aceea, cel mai important e sa-ti pastrezi calmul, pentru a nu rata
"intalnirea cu sarutul" inca inainte sa inceapa...
Conversatia: Ei, aici e buba: despre ce sa vorbiti?
Nu va cunoasteti si subiectele se epuizeaza foarte repede. Relax! Daca te pregatesti din timp nu va fi atat de grav. Cele mai bune subiecte sunt hobby-urile, scoala, filmele ,muzica...
Sunt preocupari comune si subiecte inepuizabile.
Iar daca inceputul este facut conversatia va „curge”, veti gasi voi si alte teme de discutie. Chiar daca uneori mai intervin momente de tacere, nu–i nici o catastrofa. Uneori e mai bine sa-ti tii gura decat sa vorbesti numai balarii...

Nu tipa la mine,vizitatorule~!!!

______acum povestesc si cum stam cu sarutul_____
Ufffff~!!! ... am reusit sa ajung cu bine pana aici, ne aflam fata-n fata... din cand in cand mai zambeste, zambetele nu te costa nimic, nu sunt nelalocul lor si-ti dau un aer de optimism.
La sfarsit se permite un pupic sau un sarut – dar nu e obligatoriu – daca vreti amandoi...

VIZITATORULE ___daca ti se pare ceva amuzant poti sa razi cu pofta ,dar ... fara fara hohote ... sa ne sperii~!
Cine stie ,poate "EI"___SE SARUTA-n ploaie: data viitoare cand ploua, ia o umbrela, un impermeabil si pe iubita/ul ta/au... mergeti afara si sarutati-va in ploaie.
Daca veti fi vrajiti, inchideti umbrela si sarutati-va pana veti fi uzi pana la piele...
P.S. ___eu sunt prea mica .... nu pentru saruturi,pentru sfaturi

p.s.s. "pentru amandoua"
...si rad in hohote