10 Octombrie, 2025, 05:10:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: credeti ca exista teama de a iubi?  (Citit de 20761 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Aprilie, 2004, 10:14:56 p.m.
Citit de 20761 ori

Paul

Pe mine ma macina un fel de teama de a ma indragosti. Probabil pentru ca nu sunt inca pregatit sa ma dau cu totul unei relatii de dragoste... in deplinul sau inteles.
Iubesc, deci exist.

15 Aprilie, 2004, 11:06:36 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Exista teama, pentru ca o relatie nu inseamna numai parti bune, sunt si sacrificii, la fel cum, din pacate, cateodata este si suferinta, dar eu cred ca merita!
Iti recomand sa iubesti! Si.. sa fi iubit!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Aprilie, 2004, 11:20:10 p.m.
Răspuns #2

Paul

teama mea de fapt este ca iubind acum sa nu imi pun in pericol situatia scolara... Nu sunt pregatit sa-mi asum responsabilitatea de a iubi... Nu mai zic ca mi-e si teama sa aflu ce inseamna cu adevarat sa fii iubit
Iubesc, deci exist.

01 Mai, 2004, 01:09:15 a.m.
Răspuns #3

Iosif

"teama mea de fapt este ca iubind acum sa nu imi pun in pericol situatia scolara... "
Mai tarziu, cand ai sa lucrezi nu ai sa preferi sa fi langa ea decat sa te duci la lucru? Sacrificii sunt acum si vor fi si atunci.

"Nu sunt pregatit sa-mi asum responsabilitatea de a iubi..."
Daca un copilas de cativa anisori e in stare sa iubeasca, tu de ce n-ai fi?

"Nu mai zic ca mi-e si teama sa aflu ce inseamna cu adevarat sa fii iubit"
Teama va disparea dupa ce vei fi aflat.

Stii ce zic eu?
Citat din: Blue link=board=12;threadid=700; date=1086207623
Nu lasa pe ieri ce poti sa faci maine...:)

Gandeste-te ca fiecare clipa ce trece pe langa noi e istorie, in fiecare zi se scrie cate o pagina noua in marea catre a vietii, cred ca trebuie sa luam atitudine, cred ca trebuie sa ne invingem temerile, cred ca daca vrem sa fim fericiti (mai ales daca consideri ca iubirea e fericire suprema) trebuie sa ne asumam riscurile aferente.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Iunie, 2004, 02:32:05 a.m.
Răspuns #4

androgin

Vizitator
iubeste, omule!!! :)
iubeste ca un nebun, cat te tine sufletul! e singurul nostru dar iubirea...singura alinare...

19 Iunie, 2004, 02:24:43 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 cand auzi chemarea blanda a Iubirii Adevarate, sa o asculti mereu

10 Iulie, 2004, 06:06:37 p.m.
Răspuns #6

julieta_iulia

sigur! deshi eu zic ca ..nu ai intalnit inca nu ai intalnit persoana potrivita .Cand o vei gasi uitzi shi de teama ...hi nu  vrei decat sa fi in preajma persoanei cat mai muuuult! (mereu daca se poate)

14 Iulie, 2004, 12:16:47 p.m.
Răspuns #7

eVo

Vizitator
exista teama de a iubi .. am descoperit si eu asta de curand si nu la mine .. la persoana cea mai draga mie .. dupa parerea mea nu e buna si aduce numai suferinta

iubeste fara frica

04 August, 2004, 12:42:33 p.m.
Răspuns #8

friend

Vizitator
Moderatorule trasnit,
Nu pot sa cred ce am citit!
Tu esti aici sa ne dai sfat
Despre ceva ce n-ai mancat?

Lasand la o parte ineditul situatiei vreau sa ma declar de acord cu tine cand te gandesti sa-ti faci un viitor. Te felicit fiindca ai stiut sa-ti fixezi bine prioritatile. Se pare ca stii ce vrei.
Chiar si-n biblie ni se da urmatorul sfat: nu starniti, nu treziti dragostea, pana nu vine ea! (Cantarea Cantarilor)
Dar daca vine, n-ai ce-i face. Sunt acum absolut de acord cu julieta care, in ciuda celor numai 16 ani ai ei, a dat raspunsul cel mai bun aici. Bravo!

In ceea ce te priveste, sper totusi ca scoala nu e pur si simplu un pretext in spatele caruia iti ascunzi de fapt timiditatea.

Nu mai zic ca mi-e si teama sa aflu ce inseamna cu adevarat sa fii iubit.
Aici m-ai bagat intr-o ceata groasa prin care nu mai vad nimic. Te temi sa fii iubit? Te rog, explica un pic, nu de alta dar m-ai facut tare curios.

04 August, 2004, 09:40:29 p.m.
Răspuns #9

rebeca

Draga, dragostea nu bate la usa si te intreaba: VREI SA TE INDRAGOSTESTI? Nu, ea ataca nemiloasa, isi infige gherutele in inimioarele noastre si ne chinuie :) ....serios acum, dragostea are partile ei frumoase si particelele ei urate...tu trebuie sa ajungi la un echilibru...asa ca lasa teama deoparte si GO 4 IT!
                          pupicei

26 August, 2004, 03:06:08 p.m.
Răspuns #10

kytty

sii... de ce sa iubesti? Am auzit atatea lucruri frumoase despre acest subiect, si cand am reusit si eu sa iubesc, am fost dezamagita. Am fost dezamagita cand ma asteptam mai putzin... Imi va fi foarte greu sa mai iubesc... si ma voi feri de asta... Dar nu toata lumea are parte poate de ce am avut eu  si pana la urma fiecare are dreptul de a iubii, dar avem si noi la randul nostru dreptul sa fim iubitzi.... si cred ca cel de langa noi va trebui sa demonstreze asta inaite de a te implica prea mult

Viatza e o lupta.... tu fi invingatorul!!!
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

26 August, 2004, 08:08:14 p.m.
Răspuns #11

DIANA

Vizitator
" si ma voi inchide in carapacea mea in care nu voi mai lasa pe nimeni sa intre!" cam asa vad eu continuarea mesajului tau, kytty, si a celor care "au fost dezamagiti in dragoste". Vai, cum veti rade peste cativa ani de gandurile astea copilaresti! Si, culmea, ca pana atunci veti avea parte de dezamagiri tot mai mari! DAr toate au menirea de a ne intari, de a ne intelepti si nu exista victorie fara lupta! Si apoi, ganditi-va ca la un moment dat e posibil sa dezamagiti si voi pe cineva, chiar fara sa va dati seama! De obicei uitam ca cel de care ne indragostim e totusi un om ca si noi, cu calitati si defecte, cu nevoi ca si noi. Ii creem o imagine de super-zeu. Da, partea asta are farmecul ei, dar daca ne-o asumam de la inceput, avem mai multe sanse sa nu trecem prin dezamagiri care sa ne zdruncine. Si apoi, cum am suporta ideea ca un om, un simplu om ne-a marcat intreaga existenta intr-un mod atat de urat? Eu nu as permite nimanui sa imi strice atat de tare armonia interioara.

27 August, 2004, 12:58:30 a.m.
Răspuns #12

kiddoe

i think everyone is scared to fall in love. theres always that fear that things wont work out, and that you will get hurt. also there are always thoughts of uncertainty. what if im making a big mistake.. what if that person is not the perfect one for me? .. love is a big thing so of course there are some doubts in everyones minds.

wipe away my tears

28 August, 2004, 05:36:40 p.m.
Răspuns #13

kytty

hmm... what is with this love? Why there are so many questions about it? couldn`t her be more easy?
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

08 Octombrie, 2004, 06:30:27 p.m.
Răspuns #14

david

iubirea nu are de ce sa se teama, este doar frica celor care nu o inteleg si care cred ca nu merita sacrificiul , de fapt ne este frica sa pierdem toate himerele in care credem. Si atunci cand iubim o persoana facem acelasi lucru, o imbracam in himere. Adevarata iubire nu are nevoie de himere si nu aduce nici suferinta, ea se daruie fara a capata ceva in schimb Chiar si atunci cand trebuie sa renunte la ceva, o face pentru ca asa stie ca este cel mai bine, asta cred sau asa imi spune mie intuitia ca ar trebui sa fie.