10 Octombrie, 2025, 08:23:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: credeti ca exista teama de a iubi?  (Citit de 20783 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2008, 03:04:27 p.m.
Răspuns #30

Just

Eu cred ca exista teama de a nu fi ranit .Adica din moment ce ne cunoastem si suntem constienti ca unei relatii ne dedicam cu intreg sufletul oferind totul apare si teama ca daca vom fi raniti durerea va fi intr-adevar greu de suportat in situatia de fata.

Omul e normal sa aibe tendinta de a se proteja impotriva loviturilor vietii ,numai ca nu intotdeauna ii ies socotelile .In dragoste nici atat pentru ca aici rationamentul nu mai functioneaza ,iar inima nu te-ntreaba daca vrei sa te dedici intru totul sau poate doar putin ,ea doar iti da semne ca esti indragostit ,ca iubesti si atat.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

28 Septembrie, 2008, 03:00:58 p.m.
Răspuns #31

verdele meu

Pe mine ma macina un fel de teama de a ma indragosti. Probabil pentru ca nu sunt inca pregatit sa ma dau cu totul unei relatii de dragoste... in deplinul sau inteles.

Dak e sa te indragostesti.Te indragostesti si gata.Nu e vb k tre sa fii u pregatit.Te poti indragosti knd te astepti mai putin!Cat despre teama.Cred k exista dar nu poti s faci nik k sa o controlezi. ;D

14 Decembrie, 2008, 12:29:11 a.m.
Răspuns #32

alin333

teama mea de fapt este ca iubind acum sa nu imi pun in pericol situatia scolara... Nu sunt pregatit sa-mi asum responsabilitatea de a iubi... Nu mai zic ca mi-e si teama sa aflu ce inseamna cu adevarat sa fii iubit
[/quote]
Eu am 11 ani si deja aproape am o relatie.Tie dece ti-e teama?N-are de ce sa-ti fie teama.In plus dragostea e facuta pentru a fi fericit a avea pe cineva langa tine la nevoie etc.etc.

21 Iunie, 2009, 03:16:44 a.m.
Răspuns #33

Paul

Nu exista teama de a iubi... toti isi doresc sa iubeasca, poate ceva mai mult isi doresc sa fie iubiti. Exista doar teama de suferinta.
Iubesc, deci exist.

31 Iulie, 2009, 03:40:48 a.m.
Răspuns #34

Angy

"Vino,sa pot regasi drumul  spre mine","...N-am inteles ca tot ce n-am iubit la timp am pierdut"(O Paler)
Iubirea cere totul si pentru ca o daruim neconditionat,suferinta e devastatoare,ne macina si ne epuizeaza.Ne temem sa iubim pentru a nu suferi dar...daca nu suferim nu pretuim iubirea.Analizand situatiile nu mai traim din plin momentele.Asa ca iubind si suferind cu toata fiinta noastra ne gasim calea.
There is no finish line. Never in life !!!