10 Octombrie, 2025, 12:18:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Buna ziua tuturor  (Citit de 6159 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Martie, 2009, 04:01:20 p.m.
Citit de 6159 ori

noemy-andreea

Sunt o tanara mamica a unei printese de doar 2 anisori in curand... m-am alaturat voua pentru ca singura nu mai gasesc rezolvari la dilemele mele si poate cu ajutorul vostru voi reusi! Una din dileme este relatia cu socri care si-au schimbat radical comportamentul fata de mine de cand sunt mamica. Mai nou soacra i-a spus sotului ca sunt paranoia... in curand vine ziua soacrei si nu am nici o tragere de inima sa merg la dansa... desi am admirat-o enorm incep sa imi schimb total parerea despre ea... una zice si alta face... Voi ce credeti ca ar trebui sa fac??

O duminica frumoasa va doresc!
“Speram Ca durerea sa nasca iubiri
Ca lacrimile sa nasca bucurii
Si zambetele sa nasca sarutari
Credeam Ca viata este ca un vis Ca visu”

29 Martie, 2009, 05:13:55 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Saluti si bine ai venit :)

Nu exista probleme fara solutii.. insa mie imi sunt prea putine detaliile incat sa-mi fac o impresie mai realista despre ce e vorba (adica nu stiu daca sotul este de partea ta sau de partea ei, cat il afecteaza problema asta, samd).

In principiu, eu as merge .. de ce ? De fiecare data cand eviti o confruntare, nu faci decat sa dai un motiv in plus celuilalt sa caute si alte modalitati sa 'invinga'. Si eu m-am certat la servici cu un coleg, care a vrut sa mergem la sefa pana la urma. Am zis OK, evident. Mergem oriunde vrei.
Pana la urma ne-am zis amandoi oful, si surprinzator, omul si-a cerut scuze, mi-am cerut si eu, si totul e ok acum.

Asa ca n-are rost sa amani, eu cel putin nu aman chestiile astea, fiindca in ceea ce priveste munca / familia / vecinii, persoane de care vei fi inconjurata multa vreme - lucrurile trebuie transate de la inceput :) ca sa nu se tot lalaie.

Asa ca in locul tau, eu m-as duce si as incerca sa aflu care e baiul..

30 Martie, 2009, 03:06:43 p.m.
Răspuns #2

noemy-andreea

Multumesc de intampinare si de raspuns!
 Sunt de accord ca lucrurile se rezolva prin comunicare dar asta cand ai cu cine... atunci cand persoana respectiva considera ca timpul le rezolva pe toate si ca totul se uita ... degeaba incerci sa discuti cu ea.
 O zi buna!

30 Martie, 2009, 06:48:01 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Bun venit iti spun si eu.
Referitor la dilema ta...in primul rand ar trebui sa te duci din respect( pt varsta d-ei si pt ca e mama sotului tau).Apoi gandeste-te ca ar fi mai intelept din partea ta daca l-ai lasa pe sotul tau sa-si dea singur seama de atitudinea mamei sale vis-a-vis de tine, fara sa-i impui anumite reguli de comportament fata de mama sa( ia pune-te tu in locul lui sa vezi ce ai simti sa se poarte el asa cu mama ta...).Lucrurile astea sunt inevitabile, intotdeauna vor exista discutii dar, daca stii sa fii mereu cu un pas inainte , vei avea de castigat. Nu stiu daca m-am facut inteleasa , pastreaza si tu aparentele ca sa nu ajungi la discutii inutile cu sotul tau. In definitiv el este mai important in viata ta si a fetitei, cu el trebuie sa te intelegi. Daca socrii sunt mai carcotasi ;D, fa-te ca nu vezi si nu auzi( crede-ma, am experienta si cei de aici stiu cand am fost sfatuita de socrul meu "sa fiu mai prefacuta daca vreau sa ma iubeasca soacra si ceilalti din familie").Deci, daca ii vei respecta si te vei comporta ca atare in continuare, vor trebui sa te respecte si ei...daca nu, foarte urat din partea lor dar tu vei fi mandra ca nu au reusit sa te transforme in femeia paranoica de care vorbeai si , probabil, asta vor ei sa obtina.
 Bucurii mici si dese
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Martie, 2009, 10:40:13 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit!
să îţi trăiască fetiţa. de obicei sosirea pe lume a unui copilaş aduce bucurie, nu motive de ceartă în familie.
tu trebuie să ai o conduită matură. în viaţă facem şi lucruri care nu ne fac plăcere, principalul este să le înfruntăm şi depăşim. bafta!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Martie, 2009, 03:05:33 p.m.
Răspuns #5

noemy-andreea

Buna,
 Va multumesc tuturor pentru amabilitate si raspunsuri... Povestea in sine e mult mai lunga, cert este ca m-am saturat sa fiu eu cea care pleaca capul... stiu " capul plecat sabia nu il taie" , dar pana unde? Cand respecti un om si ai face orice pentru omul respectiv dar el iti intoarce spatele si te jigneste credeti ca merita sa il tratezi in continuare la fel? Da este mama sotului meu si nu il montez impotriva ei din contra tot timpul l-am pus sa ii raspunda la telefon... sa mearga la ea atunci cand a avut nevoie... Nu ii vreau la distanta... din contra mi-ar fi placut sa fie pezenti in viata fetitei mele.. sa ma pot baza pe ei... dar nu se poate din pacate. Nu cred ca vre-unei femei ii pica bine cand i se spune dupa ce s-a tuns pentru ca sa nu ii intre copilului parul in gura( desi ador parul lung), " acum arati a femeie"; sau o mama sa auda la adresa copilului ei ca acum cand are 5 luni arata a om... dar am trecut peste toate acestea... si altele... in speranta ca vom fi o familie... dar cand cineva imi face scene in fata copilului meu din pacate nu accept! Fetita mea e cea mai importanta si daca ei nu ne vor in vietile lor nu ii putem obliga! Ii respect ca sunt parinti sotului si i-am iubit enorm, poate si de acceea reusesc sa ma raneasca asa de tare cu remarcile rautacioase. Am zis ca probabil nu stie ce inseamna "paranoia" si de aceea a folosit termenul fara sa gandeasca. Eu nu am vorbit-o de rau in fata sotului si nici nu am de gand, daca ea considera ca e frumos sa iti vorbesti nora pe la  spate ok... treaba ei... dar nu voi accepta sa foloseasca cuvinte urate la adresa mea in prezenta copilului meu. Asta sunt!
  I-am  iubit enorm de mult si i-am respectat!

O zi buna si va multumesc tuturor!

28 Iunie, 2009, 04:46:36 p.m.
Răspuns #6

traiescpentruea

salutare ma numesc Laurian am 28 de ani si iubesc o persoana in fata careea am gresit enorm si as da orice sa fiu cu ea iarasi!

29 Iunie, 2009, 01:19:00 a.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
salutare ma numesc Laurian am 28 de ani si iubesc o persoana in fata careea am gresit enorm si as da orice sa fiu cu ea iarasi!

Bine ai venit pe forum!
spune-ne mai multe si poate o sa putem sa te ajutam cu un sfat, cu o parere.
Let's put a smile on that face!

29 Iunie, 2009, 09:53:48 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Bun venit si sa auzim de mai bine!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Iunie, 2009, 10:05:40 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
bun venit!   :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!