10 Octombrie, 2025, 06:17:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Bogatilor.  (Citit de 4251 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Aprilie, 2004, 06:42:49 p.m.
Citit de 4251 ori

Paul

Ne prabusim intr-un univers pe care ni l-am construit cu cea mai temeinica minutiozitate. Suntem realizati. Avem de toate, avem putere, avem prieteni, avem prietene, avem tot ce ne doream cand eram mici. Dar ceva nu avem. Si culmea este ca pe tot drumul pe care l-am parcurs nu ne-am dat seama ca niciodata nu vom putea avea totul. Ne-am indoctrinat bine ideea "totul este posibil" incat nu lasam sa ne rasara in minte nici macar ideea "nu voi avea totul". De ce ne trebuie totul. Gonim dupa false conceptii, ne ghidam dupa iluzii si dupa sabloane, ne dictam viata dupa ceea ce vedem in pauza de publicitate a filmului de la ora 21. Ah. Cat de bogati suntem. Nu?
Iubesc, deci exist.

01 Mai, 2004, 01:15:40 a.m.
Răspuns #1

Iosif

"Fii multumitor…
…ca nu ai deja tot ce iti doresti, pentru ca daca ai avea totul, ce motiv te-ar mai indemna sa faci ceva?"
Nu cred ca e bine sa ai totul, nu imi doresc asta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

11 Iulie, 2004, 07:32:10 p.m.
Răspuns #2

julieta_iulia

Corect J.S.! daca a avea totul...la ce ai mai visa...Daca ai fi mereu fericit cum tzi-ai da seama ca asha e?Fi fericit pt ce ai...Pt ca daca ai avea totul..nu vei avedefaptnimik din ceea ce au ceilaltzi ( nu enevoie sa ma intelegi! -> ma inteleg eu!!)

16 Iulie, 2004, 04:13:52 p.m.
Răspuns #3

sesama

E bine totusi sa-ti doresti ceva.... Pentru ca esti extrem de fericit atunci cand incep sa se indeplineascai micile vise.
Dar e bine sa nu-ti doresti prea multe ca sa nu fii umbrit de propriile dorinte si sa uiti sa te bucuri pentru ceea deja ai sau pur si simplu ti se ofera....

Oricum, cred ca mereu trebuie sa umpli totul de prezenta lui Dumnezeu. Astfel, sigur te vei bucura de toate si te vei simti bogat
  :)
« Ultima Modificare: 16 Iulie, 2004, 04:25:31 p.m. de sesama »

26 Mai, 2005, 09:20:17 a.m.
Răspuns #4

charlie

daca ai avea totul.... nu ai mai avea pentru ce trai
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Mai, 2005, 11:02:32 p.m.
Răspuns #5

un_suflet

Toti oamenii sunt bogati! Fiecare avem grila noastra de evaluare a bogatiei, iar in functie de aceasta unii se considera mai putin bogati decat altii... si invers!
Eu...ma simt bogata, dar niciodata suficient de multumita incat sa imi spun: "gata, ajunge, pana aici!" In fiecare zi ma imbogatesc si daruiesc din "bogatia" mea tuturor celor care o primesc... :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

28 Mai, 2005, 01:05:32 a.m.
Răspuns #6

Mr. Pheonix ...

Man (Paul), nici nu stii cat de mult sunt de acord cu cele spuse de tine , pe zi ce trece sunt din ce in ce mai convins , ca multi dintre noi suntem doar marionete a caror sfori sunt in mana societati , ne cunducem dupa un dicton neanteles de multe ori , dupa valori si trairi pe care le analizam doar raportate la valori dictate si inoculate de alti , ne este asa de teama sa traim, sa ne aplecam asupra ceea ce suntem fiecare in individualitatea lui incat preferam sa ne lasam dusi de vant sa inchidem ochii si sa ne mintim ca zburam.
       Ne chinuim  din rasputeri sa ne facem palate doar pentru a capata un statut  in societate , facem cariera sa fim respectati si temuti, iubim pe "x" pentru ca ceilalti o apreciaza si asta ne alimenteaza egoul , ne trezim pe apusul vietii ca  am fugit cu gura pana la urechi dupa " Morgana" si am uitat pe drum sa constientizam oceanul din jurul nostru , pacat .........  ;) ;D
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

31 Mai, 2005, 11:13:40 a.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

Mr. Pheonix,oare chiar pentru asta facem cariera?sau pentru asta iubim pe "x"?
eu cred ca iubim ca sa avem pentru ce trai....aducem pe lume copii...dar trebuie sa ii faci fericiti...cum?iti faci inainte o cariera si asa iti vei putea permite...ii vei construi copilului taui palate pentru ca simti ca asa merita...vrei ca el sa aiba totul...dar oare va avea?ceva va lipsi mereu din viata noastra...si poate ca de asta inca mai avem puterea sa traim...cautam in continuare acel ceva, fara de care intregul nu e intreg! Va salut!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"