10 Octombrie, 2025, 12:25:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: vise  (Citit de 6971 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2009, 08:34:08 a.m.
Citit de 6971 ori

amelie

Visam sa fim buni. Visam sa primim totul de la viata. Visam sa primim ce-i bun. Dar oare cand visam sa daruim? Uitam de ce e in jurul nustru. Uitam sa visam. Uitam sa ne traim viata. Uitam de noi.
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

24 Iunie, 2009, 12:58:43 a.m.
Răspuns #1

Paul

Viata este darul cel mai de pret, dar implinirea ei este foarte dificila. Multi se prind singuri in capcane inutile, alergand dupa lucruri lipsite de importanta.

Cand alegi dupa avere... fara prejudecati, iti vei pierde sufletul ajungand acolo. Cand alergi dupa pofte, le vei satisface, dar pe drum te vei rataci, iar o data ajuns la saturatie, vei constata ca nu mai esti cel ce erai.

Cand alergi dupa dreptate, fiecare pas... te va face sa alergi mai tare, fiecare hop depasit, iti va da forta sa treci peste altul de doua ori mai mare, s.a.m.d.

Dar cand alergi dupa dragoste... ooo cand alergi dupa dragoste, vei suferi, te vei simti mizerabil, inutil, incapabil, dezgustator... insa o data gasita, ea te va trece prin foc si te va scoate stralucitor precum un soare boreal... Si nu vei gasi atunci bucurie mai mare decat aceea dupa care ai alergat.

Daruirea... sigur ca da... este o forma de dragoste... dar numai aceea sincera... nu daruirea pentru obtinerea unui castig personal. Un dar facut in ascuns, cuiva care nu poate sa iti restituie favorul... iti va da o satisfactie foarte mare.

Eu va salut... sa fiti drepti, sa alergati dupa dragoste, si veti gasi bogatia de care aveti cea mai mare nevoie.
         Si anume: SUFLETUL
Iubesc, deci exist.

22 Iulie, 2009, 09:30:04 p.m.
Răspuns #2

amelie

să mă trezesc dimineaţa şi să îmi deschid ochii mari, spre o nouă zi. "poţi să tragi cu arcul în soare..."

să păşesc spre începuturi. "uită timpul ce-a trecut, un sfarsit e un inceput..."

să trag cortina peste trecut. "vara se duce lăsând amintiri, repezi ca nişte ploi..."

să mă întreb de ce oamenii pun accent pe lucrurile mărunte. " Tot o să ajungi la zare dacă nu te-ntorci pe mare"

să observ punctul lui "i". "Nicio clipă nu tăceau, la ureche îi strigau..."

să pierd vremea şi să simt iubirea cum mă-nconjoară "ei şi ce, şi ce dacă..."

să trag plapuma pe mine şi să visez. "E destul de mică...lumea mea"
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...