Realitatea, acest termen atat de tembel, care ne indeparteaza din ce in ce mai mult unii de altii. Aceeasi invariabila scuza pentru orice fapta nevrednica...asta e realitatea... asta e realitatea pe naiba. Realitatea este doar o capcana a sufletelor noastre. Cand un copil este batut la scoala de vre-un bully... restul baietilor, inca poate prea fricosi sa intervina, zic... asa trebuie sa facem si noi... cu aceeasi invariabila scuza... realitatea. Cand un batran este impins pe strada de catre un badaran, prietenii lui invata sa faca la fel din acelasi cretin motiv... asta e realitatea.
Realitatea dragii mei... este ca traim intr-o lume bolnava, dar noi suntem moleculele acestei boli, eu, tu, el, ea... Uitati-va in jur... Cati dintre voi se mai uita prima data in oglinda inainte sa improaste cu noroi o alta persoana? Cati dintre voi va trageti prima data singuri de perciuni, ca abia apoi sa aveti curajul sa ii trageti pe altii?
Eu doar observ... eu doar privesc, eu doar ascult, eu doar vad... Nu imi permit mai mult pentru ca fac parte din acelasi trup mizerabil... omenirea dezgustatoare a zilelor noastre.
Hai sa ne trezim o data... Macar intr-al 12-lea ceas.