11 Octombrie, 2025, 01:13:29 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Salutari "calduroase" tuturor :))  (Citit de 12143 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

04 Iulie, 2009, 06:10:41 p.m.
Citit de 12143 ori

Pompierulatomic

Salutarile sunt calduroase pentru ca sunt din inima si nu pentru ca sunt "omul focului". Ele sunt dedicate acestui grup de oameni care sunt condusi de inima si nu de minte sau de bani. Toate ne sunt de trebuinta dar nu toate ne sunt de folos, un citat adevarat, pe care trebuie sa il luam ca atare.
Ma aflu aici in urma unei cautari lungi si anevoioase a unui grup, gasca, clan, rasa, puteti sa ii ziceti cum vreti, de oamnei pe acceasi frecventa cu mine. Imi place sa iubesc sa fiu iubit si sa fac asta cum stiu eu mai bine cu tendinte de perfectionare. De pe urma inscrierii pe acest forum doresc sa aflu mai multe despre dragoste, prietenie, gelozie etc., aceste sentimente pe care omul le macina in sufletul sau de multe ori fara sa le inteleaga. Sper intr-o colaborare cat mai buna si sa ne putem impartasii unii altora lucruri cat mai multe si mai placute.

04 Iulie, 2009, 07:34:49 p.m.
Răspuns #1

Pompierulatomic

Rog toti vizitatorii sa isi ia un nume pe acest site, sa iasa din anonimat si sa e impartaseasca povestile lor de dragoste.

04 Iulie, 2009, 07:35:40 p.m.
Răspuns #2

Diana Nistor

Bun venit, pompierule atomic! :)
Accept elogiul pe care ni-l aduci, daca nu cumva ascunde in el o ofensa!  :D
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

04 Iulie, 2009, 07:36:35 p.m.
Răspuns #3

Pompierulatomic

Sper sa cunosc cat mai multi membri ai acestui grup frumos.

04 Iulie, 2009, 08:57:51 p.m.
Răspuns #4

charlie

Rog toti vizitatorii sa isi ia un nume pe acest site, sa iasa din anonimat si sa e impartaseasca povestile lor de dragoste.

Si de ce anume as face asta ma rog?

Sper sa cunosc cat mai multi membri ai acestui grup frumos.

Mda...
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Iulie, 2009, 09:38:52 p.m.
Răspuns #5

ARIDANA

Vizitator
   Bine ai venit !

O intrebare..."De ce Pompierulatomic?"  :police: Ce-si doreste "omul focului":sa ajute la intretinerea focului viu al unor sentimente ,al unor trairi omenesti;sa le monitorizeze...ori sa le domoleasca pana la stingere atunci cand se transforma din pasional in patos ori patetic ?

04 Iulie, 2009, 11:31:58 p.m.
Răspuns #6

Pompierulatomic

Dragii mei ! Sper sa nu intelegeti gresit introducerea mea, a fost cam derutata recunosc dar totusi suntem intr-un colectiv iubitor. Nu va oblig sa ma acceptati cu totii doar sa ma iubiti asa cum sunt. La intrebarea "de ce as face-o?"raspunsul ti-l dau eu: daca dai peste un site ca lovetime.ro si nu ai inima de piatra crede-ma ca nu merita sa fii anonim si cred ca fiecare are ceva frumos de impartasit.
Sunt pompier la locul de munca imi fac datoria oprind flacari care pot rani fizic oamenii dar focul iubirii fata de rasa asta ma impinge sa fac lucruri de felul asta. Iubesc oamenii. Drgostea dintre barbat si femeie este unul din  lucrurile care se petrece in viata de zi cu zi chiar sub ochii nostri fara sa ne dam seama sau sa il observam. Il simtim doar cand se abate asupra propriei noastre fiinte si este cel mai complicat si mai frumos sentiment pe care doar omul il poate dezvolta.

04 Iulie, 2009, 11:34:33 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

Bun venit si din partea mea si sa nu te paraseasca entuziasmul inceputului!  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Iulie, 2009, 11:36:39 p.m.
Răspuns #8

Pompierulatomic

Pompierulatomic e pseudonimul de la messenger deci l-am lasat acelasi.
Crede-ma sunt cat de poate de sincer   nu ma ascund dupa cuvinte.
Multumesc

04 Iulie, 2009, 11:40:03 p.m.
Răspuns #9

Pompierulatomic

Lorelei, crede-ma ca mustrari mult mai mari am primit cand au murit oameni sau erau chestiuni de viata si de moarte crede-ma ca nu dau inapoi de la atat. de cand ma stiu am vrut sa fac parte dintr-un grup de  oameni care vb despre iubire.
Esti de ajutor, multumesc. Daca cineva vrea sa ma testeze inainte sa intru in club accept!

04 Iulie, 2009, 11:44:22 p.m.
Răspuns #10

Lorelei

Nu se pune problema unei forme de testare. :) Remarca era legata de faptul ca am trecut cu totii prin entuziasmul inceputului, primele zile in care scriam 10-15-20 de posturi pe zi. In timp insa acest entuziasm a lasat locul altor forme de manifestare. Totusi cred ca in fiecare dintre noi ramane un fel de nostalgie a inceputului, cand toate subiectele ni se pareau interesante, cand urmaream cine ne raspunde, unde, in ce fel etc. Deci era o urare, atata tot.  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Iulie, 2009, 11:51:10 p.m.
Răspuns #11

Pompierulatomic

Bine, din asta si din datele ultimelor posturi si a ultimilor veniti vad ca forumul a cam intrat pe off dar totusi membri veterani vad ca mai exista cititori la fel, site-u oricum va ramane ca o arhiva deschisa oricui iar eu faceam o invitatie la useri noi, binestiind cum merge treaba pe forumuri din care fac parte. Entuziasmul nu mi-l pierd pana nu epuizez toate subiectele. Simt ca am goluri pe unele planuri dar despre asta vorbim pe parcurs. Ms pentru intelegere!

05 Iulie, 2009, 10:45:17 p.m.
Răspuns #12

amelie

bine-ai venit! Poate ca aveam nevoie de un pompier care sa ne mai stinga" focurile" inimilor.... :P
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

06 Iulie, 2009, 01:14:22 p.m.
Răspuns #13

Ezo

Bine ai venit si din partea mea!  :) Imi cer scuze pentru intarziere, si sper nu sa domolesti vreun foc, ci sa readuci in peisaj scanteile lipsa ce ne-au transformat pe unii in niste morocanosi...  :)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

06 Iulie, 2009, 02:28:41 p.m.
Răspuns #14

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!