Oh, doamne ! Citesc, citesc si...doare. Recitesc si mai tare doare. Se pare ca ti-ai construit casnicia fara temelie. Eu nu stiu hotararea Sf Sinod privind divortul la preoti asa ca am sa ma limitez cu raspunsul. Ai privit vreodata cand marea e plictisita, cand nu mai are nevoie de nimic? Isi trimite valurile sa nu se mai intoarca, dar ele revin, revin...Asa e si cu noi. Cine ne intoarce spre noi insine cand vrem sa ne indepartam? Dumnezeu, nu-iasa,, nu-i asa "trotyneta"? Sotia ta e ca o mare plictisita de "ritualurile" zilnice. Si ce daca vrea cariera? Las-o sa munceasca. Copilul va veni si el atunci cand veti fi pregatiti amndoi. Se va intoarce din Grecia, tot acasa, tot la tine. Ce poti sa faci? Linisteste-te in primul rand, pregateste-te pentru Sfintele Sarbatori, nu esti singurul om care e singur de sarbatori, altii o duc mai rau. Esti incercat, doar atat. Nu dispera. In orice nefericire, nu exista decat o primejdie: cand cel ce sufera nu vrea sa creada ca nefericirea este fericire. De vei da detalii, am sa revin.