10 Octombrie, 2025, 11:54:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ...dar cu nunta cum ramane?!  (Citit de 7137 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Iulie, 2009, 01:25:53 p.m.
Citit de 7137 ori

Ezo

He he... In fiecare zi ne gandim la ea, o visam, ne-o imaginam, ne-o dorim, discutam despre... iubire. Dar... cu nunta cum ramane, oameni buni?! In mod cert, este o continuare logica a marelui sentiment pe care il slavim zi de zi prin cuvintele noastre.

Ce as vrea eu acum de la voi... Poate ca ati participat pe la mai multe nunti decat mine, si in mod sigur unii dintre voi au avut parte chiar si de o nunta a lor, poate ati vazut lucruri minunate, gesturi, activitati care v-au impresionat, si care nu se incadreaza neaparat in traditii. Cum ar fi perechea de porumbei care paseste inaintea mirilor pe drumul spre altar, sau focul de artificii de la miezul noptii in ritmul vreunei melodii de dragoste... Sau ruperea monotoniei din cladirea starii civile... sau din Biserica  :D printr-un dans inedit al cavalerilor si domnisoarelor de onoare:
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Ia ganditi-va. Cum se poate transforma cea mai importanta zi din viata unor indragostiti intr-o amintire de neuitat? :)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

25 Iulie, 2009, 01:45:21 p.m.
Răspuns #1

ARIDANA

Vizitator
   Super inspirat si original totul.Sa tot participi la asa ceremonie...Ma gandesc cat haz au avut repetitiile,poate ca nici pe departe nu s-a prevazut efectul surpriza pe care-l determina emotiile.Sa tot ai asa cavaleri si domnisoare de onoare,prieteni care sa fie alaturi de tine din prima zi,mereu si mereu altfel dupa...E mare lucru !Exista asa ceva si in realitate...eu stiu.
   Frumos, Ezo...  ;) ,iti doresc sa ai parte de asa ceva...

26 Iulie, 2009, 09:36:07 a.m.
Răspuns #2

Paul

Da. Nunta. Nu stiu. Nunta a devenit in zilele noastre in conceptia multor parteneri... o formalitate lipsita de importanta. Eu am o alta definitie.

Nunta: decapitarea egoismului fiecaruia dintre parteneri.
Iubesc, deci exist.

27 Iulie, 2009, 12:34:25 a.m.
Răspuns #3

Ezo

Ce as vrea eu acum de la voi... Poate ca ati participat pe la mai multe nunti decat mine, si in mod sigur unii dintre voi au avut parte chiar si de o nunta a lor, poate ati vazut lucruri minunate, gesturi, activitati care v-au impresionat, si care nu se incadreaza neaparat in traditii.

Imi pare bine ca v-a placut clipul si ideea lui. :) Si totusi, v-as ruga sa va mai ganditi... Mi-ar placea nespus sa va dati cu parerea despre ce s-ar mai putea inventa si aduga petrecerii nuntii pentru a o face unica, diferita de toate celelalte? Cine stie, poate o sa pun ceva din ideile voastre in aplicare la nunta mea :D (in fine, ma cam contrazic un pic aici, daca as pune in aplicare vreo idee publicata aici, nu ar mai insemna ca nunta mea va fi unica  ::) ) si totusi, intotdeauna mai putem schimba... pe ici, pe colo, si anume "in punctele esentiale"  :D

Deci, va astept cu idei, prieteni. :)

28 Iulie, 2009, 03:31:42 a.m.
Răspuns #4

ARIDANA

Vizitator

28 Iulie, 2009, 01:31:09 p.m.
Răspuns #5

Ezo

Pai.... Aridana, e clar ca o sa fie plin de flori la nunta mea  :D

28 Iulie, 2009, 10:47:13 p.m.
Răspuns #6

ARIDANA

Vizitator
     Era un alt fel de-a spune...
Vei gasi ceva original numai daca nu vei fi atat de "chitita" pe problema.De aceea am postat doar clipul(adevarul este ca m-am si grabit si am presupus ca ai sa intelegi asa,ca odinioara...)  ;)
   Ai vazut ce amploare neasteptata a luat ideea cununiei lor dansante?...Ei s-au bucurat sincer si s-au exteriorizat nonsalant,au avut capacitatea si de ai molipsi pe altii cu bucuria lor,iar un vis frumos s-a transformat intr-un basm real(e pleonasm,nu?...si ce daca!..cei ce nu cred ca visele se implinesc sa ramana cu buza umflata  :laugh:!
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2009, 10:52:24 p.m. de ARIDANA »

28 Iulie, 2009, 10:51:22 p.m.
Răspuns #7

Cruella

Senzational !!! Foarte foarte foarte fain !
My imaginary friend says you are crazy!

31 Iulie, 2009, 07:19:39 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Ianuarie, 2010, 04:24:44 p.m.
Răspuns #9

Just

Bine v-am regasit!
La fel ca multi dintre voi probabil am asteptat momentul cu foarte multa nerabdare. Pentru ca suntem din locuri diferite a trebuit sa ne impartim: una aici, una acolo. Deocamdata ne-am bucurat doat de cununia civila care a avut loc in partea lui. A fost totusi mai mult decat inseamna o simpla cununie civila-as considera-o mai multa nunta in stilul lor: am fost miresica simpla, cu rochita alba si buchetel, am avut bomboniere, specifice locului in care ne aflam, petrecere dupa si invitati, verighete si multe, dar foarte multe emotii. Existase si stresul dinainte cu alergaturile specifice dupa acte, dupa local, dupa inchirieri si dorinta de a satisface preferintele tuturor, care e adevarat ca-mi provoca aproape atacuri de panica.
Venise si dimineata cu pricina. M-am trezit, am facut poza mirelui care dormea dus si ascuns tot sub plapuma refuzand sa se trezeasca, in timp ce eu ma chinuiam sa-mi dau jos moatele puse noaptea precedenta cu mult efort. NE-am adunat toti in cele din urma la masa rotunda si am inceput sarbatoarea dand peste cap cateva shot uri de lichior pentru a ne reveni inima la loc.
Am plecat la primarie unde ne asteptau si restul invitatilor.
Por sa va spun ca in viata mea nu am trait o zi mai emotionanta sau nu a existat un moment atat de plin de sentimente ca acesta.
In momentul cand doamna primar a inceput sa vorbeasca pur si simplu nu ne-am mai putut controla emotiile. Ne tineam de mana si tremuram. Se vede chiar si in video cum imi tremura practic tot buchetul. Ne-a vorbit foarte frumos. in acele momente mi-a fost cel mai frica de faptul ca s-ar putea, ar fi chiar foarte posibil sa nu am voce. Incercam sa ma calmez si sa repet in gand "Da, da, da, da". A venit momentul: "tu, just, il iei in casatorie pe iubit?" si am rosit cred ca cel mai emotionat, dar hotarat "Da" din viata mea cu lacrimi in ochi, dupa care a urmat semnatura cu teama ca am sa le ud documentele.
A fost o zi de neuitat...

scuzati-mi va rog stangacia si simplitatea de a povesti. Nu-mi gasesc niciodata cuvinte potrivite care sa redea cu exactitate insemnatatea unor astfel de momente.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

15 Ianuarie, 2010, 09:27:14 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
@just: sincer eu unul banuiam... ce pot spune...decat: sa va iubiti in fiecare zi tot mai mult..
Let's put a smile on that face!

16 Ianuarie, 2010, 02:41:08 p.m.
Răspuns #11

Just

Multumim, Escu!
Ai intuit bine...
:)
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Ianuarie, 2010, 01:27:10 a.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!