10 Octombrie, 2025, 12:58:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o parere va rog!!!  (Citit de 12239 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iulie, 2009, 05:56:02 p.m.
Citit de 12239 ori

edward

buna!am si eu o problema!!am fost cu o fata 5 saptamani si ne-am despartit dintr-un motiv stupid!!!eu inca o mai iubesc si as vrea sa ma impac cu ea.din ce am vb cu prietenele ei si ea inca ma iubeste.am vorbit cu ea si am intrebat-o dar nu a putut sa-mi raspunda la aceasta intrbare.!!a zis k nu vrea sami spuna,si asta imi da de banuit,vr sa-mi spuneti si mie ce sa fac..sa ma impac cu ea sau nu??

27 Iulie, 2009, 06:46:54 p.m.
Răspuns #1

charlie

Dupa 5 saptamani nu cred ca e vorba de iubire. Vezi-ti de ale tale.
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Iulie, 2009, 08:02:14 p.m.
Răspuns #2

Aisa

dar de unde stii tu?  poate ca era o dragoste din aceea traznitoare, paron, fulgeratoare  :D

27 Iulie, 2009, 11:24:33 p.m.
Răspuns #3

edward

noi ne cunoastem de mai mult timp...aproape de 2 ani vorbim...si va spun eu ca poate fii  vorba de iubire.deci raspundeti-mi la intrebare...da sau nu???

27 Iulie, 2009, 11:43:10 p.m.
Răspuns #4

Aisa

Raspunsul e doar la tine, noi n-avem cum sa-ti spunem "da" sau "nu", intre alb si negru sunt nenumarate nuante. Ceea ce pot sa-ti spun e ca daca te vei impaca nimic nu va mai fi ca inainte iar daca nu te vei impaca te vei intreba mereu "cum ar fi fost daca..."
Alegerea iti apartine, doar tu poti fi stapan pe deciziile tale  pentru ca tu vei suporta consecintele :)

28 Iulie, 2009, 01:21:26 a.m.
Răspuns #5

edward

multumesc oricum...da uneori simti nevoia sa te confesezi .......sati dea cineva cateva sfaturi..sincer nu stiu ce sa fac....

28 Iulie, 2009, 06:40:03 a.m.
Răspuns #6

charlie

Repet:
Vezi-ti de ale tale.

Oricum nu ai zis mare lucru, dar sincer, mai bine iti vezi de treaba ta.

28 Iulie, 2009, 07:32:47 a.m.
Răspuns #7

Paul

Cred ca exista o solutie la problema ta. Uite, fetele apreciaza foarte mult sinceritatea si curajul la un baiat. Iti recomand sa cumperi un buchet de flori, sa mergi la ea si sa stati de vorba, eventual sa iti ceri iertare pentru motivul stupid pentru care v-ati despartit, chiar daca a fost ziua ei. O sa vezi cat de mult poate sa rezolve un buchet de flori. Ideea e ca noi baietii nu reusim cu 1000 de cuvinte sa rezolvam ceea ce poate face o floare. Te salut, sa ne tii la curent.
Iubesc, deci exist.

28 Iulie, 2009, 03:12:32 p.m.
Răspuns #8

charlie

Pentru ca "domnul Paul Dragu Sorlopciu" tinde sa dea "-"uri pentru ca trimit lumea sa isi vada de treaba, nu pot sa nu observ faptul ca mesajul meu a fost total neinteles de mai inainte mentionatul.

Prin urmare, reformulez:
edward, fa-ti tie o favoare si nu mai alerga dupa fata asta. Atata timp cat v-ati despartit dintr-o prostie, sansele ca acest lucru sa se intample iar sunt chiar foarte mari, si prin urmare peste 2-3 zile, saptamani, luni risti sa ajungi in aceeasi situatie. Si nu ai fi rezolvat nimic. Prin urmare, sfatul meu, "vezi-ti de ale tale" se refera la "ocupa-te de viata ta, si lasa fata care se desparte de tine dintr-o prostie. Gasesti tu alta.".

Respecte.

28 Iulie, 2009, 04:41:27 p.m.
Răspuns #9

edward

charlie cred  ca ai mare dreptate...ar trebui sami vad te viata mea si sa o las pe ea in pace.multumesc mult...si mai e ceva.am o intrebare care inca nu am gasit raspunsul.poate mi-l dati voi.dc atunci cand iubesti trebuie sa si suferi????asta e intrebearea care ma chinuie

28 Iulie, 2009, 04:59:23 p.m.
Răspuns #10

Ezo

dc atunci cand iubesti trebuie sa si suferi????asta e intrebearea care ma chinuie

Asta e intrebarea care chinuie pe toata lumea  ;) Rasfoieste un pic literatura, si vei afla ca de cand e omul pe pamant exista si intrebarea aceasta, insa din pacate nu exista si un raspuns pentru ea... cel putin nu unul multumitor  :laugh: (facem un pic haz de necaz, ca daca ar fi sa stam tot timpul bosumflati, ce ar mai fi de noi ;) )

hai, bafta, ai grija de tine... si cu fetele, o sa te faca sa suferi mult pana o vei gasi pe... aleasa ;)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

28 Iulie, 2009, 10:18:12 p.m.
Răspuns #11

Aisa

Nu suferi cand iubesti, atunci esti prea ocupat cu asta, suferi in momentul in care iubirea incepe sa se destrame, cand apar intrebarile: oare ma iubeste, oare ma va iubi in continuare, oare nu iubeste si pe altcineva, oare.... Iubirea intreaga nu-i durere  :)

28 Iulie, 2009, 10:21:20 p.m.
Răspuns #12

Paul

Citat
Vezi-ti de ale tale.
Oricum nu ai zis mare lucru, dar sincer, mai bine iti vezi de treaba ta.

Avand aceste doua replici din partea lui Charlie... Imi pare rau ca am gresit interpretarea. Repet sistemul de votare este un catalizator de antipatii. Imi cer scuze Charlie pe aceasta cale.

Da-mi si tu minus... chiar nu m-ar deranja, sa fim chit.
Iubesc, deci exist.

28 Iulie, 2009, 10:29:05 p.m.
Răspuns #13

ARIDANA

Vizitator
    ..si interpretarile...
   N-am inteles,Edward spune ca s-au despartit dintr-o prostie.Poate ca ea n-a considerat la fel,acea prostie fiind importanta.Faptul ca el a vorbit cu prietenele ei,ca sa afle ca ea il iubeste..iar e un ocol periculos.Au frumusetea lor certurile pe prostioare,si durerea pricinuita de ele...rezultatul discutiei si al lamuririi "problemei existentiale" aparute poate fi chiar impacarea,si este de cele mai multe ori,daca flacara arde.
   Daca nu au initiativa sa se apropie,poate chiar nu-si are rostul sa-si incurce vietile pe mai departe.

28 Iulie, 2009, 10:30:39 p.m.
Răspuns #14

charlie

Poate zic o prostie acum, dar daca fata in cauza nu vrea sa ii raspunda, prietenele acesteia pot sa ii spuna orice. Prostie - neprostie, ceva ma face sa cred ca aceasta ruptura nu e de o zi sau doua.

Si inca ceva. Nu exista "nu pot sa raspund la intrebarea asta" - bineinteles, pastrand proportiile problemei.

PS: Paul stai linistit. E bine ca m-am facut inteles in cele din urma.
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2009, 10:33:19 p.m. de charlie »