10 Octombrie, 2025, 12:22:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o parere va rog!!!  (Citit de 12232 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Iulie, 2009, 10:39:24 p.m.
Răspuns #15

ARIDANA

Vizitator
....pai,si-atunci afirma ca-l iubeste ca sa-l necajeasca (oftice...  :-[ e termenul uzual ) pentru a-l pune intr-o postura proasta...cam des folosit cuvantul.
      Era si-un banc,dragut,care s-ar potrivi.Numai ca in cauza era vaca,dusa la targ ,"strigata" de stapan numai de rau..ca da lapte putin,varsa si galeata cu copita apoi,rage de nebuna in grajd...samd.Intrebat de un posibil cumparator de ce face asa si de ce-a mai adus-o la targ ?..taranul proprietar raspunde "Ca s-o fac de ras!"   :o

28 Iulie, 2009, 10:43:35 p.m.
Răspuns #16

charlie

Uite, ipotetic vorbind, tu esti in locul fetei respective si sustii ca il iubesti pe colegul edward.

Daca el te intreaba "[...] ne impacam [...]", tu poti sa ii dai ca raspuns "nu pot sa raspund la intrebarea asta"?

Poti sa raspunzi si in MP.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Iulie, 2009, 11:02:23 p.m.
Răspuns #17

ARIDANA

Vizitator
       Pai,ar fi simplu...odata ce ma intreaba "ne impacam?" presupun ca isi doreste asta...eu,la fel...
  Daca este vorba de mine intrebarile suplimentare nu-si au rostul...doar raspunsurile lor.Poate sunt de moda veche.Pe vremea mea,prietenii ajutau un pic mai mult la rezolvarea cu happy end a "prostioarelor".Doamne,am ajuns sa vorbesc precum mama...copii din ziua de azi,la fel de frumosi,dar complica atat de mult lucrurile,au uitat sa se distreze?

28 Iulie, 2009, 11:08:12 p.m.
Răspuns #18

charlie

Da, mai ajuta si pe acum, mai mult sau mai putin bine, sau iti dau sfaturi de tot genul, inclusiv si din cele care apartin de categoria "nu ma intereseaza"/"nu imi pasa".

Ok, "prietenele fetei" au zis ceva, dar fata lui (poate impropriu spus asa), i-a dat ca raspuns "nu pot sa raspund la intrebarea asta". Scuze, dar ceva e putred. Tocmai de aia i-am recomandat baiatului sa isi vada de ale lui.
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2009, 11:10:52 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Iulie, 2009, 11:13:23 p.m.
Răspuns #19

ARIDANA

Vizitator
   Ok!...printre randuri,am fost de acord cu tine,aceeasi a fost si sugestia mea,sa-si vada de-ale lui,fara regrete insa,ori resentimente.

Sunt o optimista incurabila,si-n dreptul meu ,si-n a-l celorlalti,de-aceea i-am mai dat o portita,ramanea la aprecierea lui daca e hotarat sa o fructifice sau ba.

29 Iulie, 2009, 12:03:10 a.m.
Răspuns #20

edward

ma scuzati k nu am precizat!!!fata e cu altul acum!!!!azi am aflat si eu....deci am gasit raspuns la toate intrebarile cu vestea asta....multumesc oricum la toti care mi-au raspuns.

02 Septembrie, 2009, 10:02:01 p.m.
Răspuns #21

dark_princes

buna!am si eu o problema!!am fost cu o fata 5 saptamani si ne-am despartit dintr-un motiv stupid!!!eu inca o mai iubesc si as vrea sa ma impac cu ea.din ce am vb cu prietenele ei si ea inca ma iubeste.am vorbit cu ea si am intrebat-o dar nu a putut sa-mi raspunda la aceasta intrbare.!!a zis k nu vrea sami spuna,si asta imi da de banuit,vr sa-mi spuneti si mie ce sa fac..sa ma impac cu ea sau nu??

poate nu e sigura de sentimentele ei...e totusi prea putin ca sa isi dea seama... :'(
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D