buna tuturor

,
desi ''va citesc'' de ceva timp , e primul mesaj pe care il postez aici in lumea
Lovetime, pentru a spune cu toata convingerea ca dragostea nu este un joc,
nu pentru cei indragostiti...
ei nu au timp de reguli - stim cu totii ca un joc presupune reguli;
o parte veti spune ca sint si jocuri libere, fara reguli,
si ati avea dreptate, in parte : insasi ideea de ''joc liber'' are regula ''totul e permis''
indragostitii nu isi dedica nici o secunda din timpul lor crearii unor reguli, nici macar in mod inconstient,
ei se dedica iubirii care ii leaga, vizibil sau nu,
ei se dedica unul altuia neconditionat, traindu si cu maxima intensitate durerile dorului nebun , usturimea lacrimilor sarate ce le arde fatza si sufletul,
imbratisandu si trupurile invesmantate in pasiune si sarutari frenetice,
impletindu si sufletele zburand deasupra norilor.....
asta e dragostea...cu bune si cu rele....te consuma....te ridica....te ucide cu o cruzime inspaimantatoare doar pentru a te stropi cu apa vie over and over again , la infinit, mereu facand sa renasti mai indragostit ca niciodata...mai indragostit ca in prima viata....mai indragostit maine , mai indragostit decat credeai ca esti azi , decat credeai ca ai fost ieri...
iubirea nu are reguli...chiar daca in iubire nu totul e permis...mizeriile si mojiciile de orice tip intre cei doi nu sint permise....iubirea insasi nu permite orice...daca totusi gresesc, cei doi, singuri, vor si sa se intoarca pe drumul cel bun,
iubirea nu impune si nu conditioneaza...
stiu ca e un paradox....greu digerabil pentru unii, dar balsam cardiac pentru altii....deja vad fetze strambandu se de la atata ''dulce''

......dar vad si fezte care rasufla usurate spundu si in sinea lor :'' uite ca nu sint singur (a)''......

dragostea e un joc pentru spectatori....pentru privitori....dragostea adevarata se consuma fara a se epuiza numai intre cei doi....
dragostea e un joc pentru cei care isi doresc o picatura de infinit din Raiul iubirii adevarate, din Raiul iubirii infinite cu parfum de trandafiri , o picatura din ce au indragostitii ce plutesc deasupra lor....
dragostea devine un joc , cu reguli, cu tot ce i shade bine unui joc ce se respecta si ce se pretinde a fi de calitate , ca deh ''dragostea e floare rara''....atunci cand intr un sarut de petale, se imbulzesc curiosii sa i numere boabele de roua....
dragostea e un joc cand nu e dragoste....
dragostea nu este un joc nici macar atunci cand tbuie sa lupti -sa lupti cu cei din jur sa iti aperi dragostea , sa lupti cu tine insuti/insati , cu durerea din tine, nici macar atunci nu e un joc, chiar daca lupta in general presupune o strategie, presupune reguli....EI BINE, DRAGOSTEA NU E UN JOC!... tot ce e hai sa ne jucam de a dragostea, e doar joc, nu e dragoste.....
intamplator sau nu, nu cred ca exista oameni care sa poata trai fara iubire,
dar stiu si ca nu toti au sansa si norocul de a iubi si de a fi iubiti la fel , macar o clipa cat un infinit...
multi trecem prin viata fara sa simtim o clipa plina de iubire reciproca....
ne multumim cu surogate...ne imbatam cu apa rece ...vedem paiul din ochiul celuilalt....judecam...ridiculizam la maxim iubirea .....
nu o traim noi si ne doare ...inconstient....dar ne doare.....ne doare lipsa iubirii ...
lipsa iubirii ne face sa fim spectatori atunci cand altii o traiesc....fie aplaudam...fie fluieram ....in final sintem doar spectatorii celor care traiesc dragostea adevarata.....
oare daca noi am fi trait dragostea adevarata ,in prezent, am fi avut timp de aplaudat sau de fluierat ?
sau am fi privit din cand in cand cu coada ochiului ,cu zambetul pe buze si in suflet, la cei care se iubesc, intrand in hora prieteniei , fara a avea vreo obiectie si fara a simti nevoia de a schimba ceva in lumea lor

.....?
si nu votez