10 Octombrie, 2025, 01:25:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, ONLY U!  (Citit de 11789 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 August, 2009, 09:32:25 p.m.
Citit de 11789 ori

Emma

:-* :-* La multi ani, dragă fată...să ne încânți cu povestea ta mult de acum încolo...să fii sănătoasă și tot ce dorești să ți se împlinească!!

Să îți păstrezi sufletul frumos!  :hug:

:cheers: hai noroc!
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

23 August, 2009, 10:25:57 p.m.
Răspuns #1

Eve

Ani multi cu impliniri si incredere in tine! Ani cu sanatate, reusite si oameni dragi aproape! :cheers:
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 August, 2009, 10:56:08 p.m.
Răspuns #2

ARIDANA

Vizitator
    La Multi Ani !
Sanatate,noroc si multe bucurii sa ai, cu fiecare an adunat in tolba de amintiri.Gandul bun sa-ti fie aproape ca si pana acum,sa te calauzeasca el in implinirea viselor. :-*

25 August, 2009, 02:08:09 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

Va multumesc,dragele mele ca v-ati indreptat pt o clipa gandurile  catre mine si pentru frumoasele urari. Va doresc din suflet sa aveti parte de tot ce e mai bun!:*:*:*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 August, 2009, 02:33:40 p.m.
Răspuns #4

Paul

La multi ani Only U. Chiar daca este o reactie intarziata... Sa stii ca si eu iti urez tot ce iti doresti.
Iubesc, deci exist.

27 August, 2009, 10:06:14 a.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

Multumesc Paul!

...iar eu iti doresc tot ce imi doresti tu mie!:*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 August, 2009, 08:38:56 a.m.
Răspuns #6

sunshine

LA MULTI ANI, scumpa mea,iarta-ma ca nu am fost aici la timp dar cu siguranta o urare de fericire, sanatate si tot norocul din lume nu strica niciodata.  :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 August, 2009, 09:08:38 a.m.
Răspuns #7

amelie

o aniversare speciala nu doar pentru tine ci si pentru noi toti cei care te iubim si tinem la fericirea ta.
Ti-ai castigat un loc special in inimile multor oameni care iti vor fi alaturi si vor avea grija de tine mereu. O mare familie de prieteni si prietene sau adunat aici sa-ti transmita un sincer si calduros: La multi ani!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

31 August, 2009, 09:30:06 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani fericiţi!!!  :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 August, 2010, 11:32:50 p.m.
Răspuns #9

Elena.

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate,fericire,bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. LA MULTI ANI ONLY U!
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

28 August, 2010, 09:07:43 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani, frumoşi şi fericiţi! :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Decembrie, 2010, 09:12:42 a.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

Va multumesc pt urari, cu o mare mare intarziere...am crezut ca am fost uitata intrutotul pe aici!:*:*::*