Partea interesanta(optional mama omida:
)
-m-am conectat pe locul pentru handicapati si ma intrebam daca administratorul intuieste ceva...
Da, am vazut si eu iconita, dar dupa ce am activat tema. Am dat logout si am ramas socat. Insa era prea tarziu si trebuia sa ma culc, rezolv in seara asta.
Ma tenteaza sa vad si daca vizitatorilor place, ideea este ca sunt foarte multi vizitatori, dar nimeni nu se incumeta sa ramana.
Pentru asta sunt doua explicatii:
a) oamenii cauta ceva, google ii aduce pe lovetime - insa contentul nu este ceea ce ei cauta. De exemplu, una din cautari este 'vraji in dragoste'. Chiar daca forumul nu este despre asa ceva, exista un topic mai dedemult in care s-a discutat, si se pare ca atrage multi vizitatori. Insa vin si citesc, apoi pleaca.
b) oamenii vin, dar un forum despre iubire si intimitate ar trebui sa fie (m-am gandit eu asa dintr-o data

- dar statisticile o sa-mi confirme/infirme) ca e mult mai usor sa porti o discutie despre sentimente in toiul noptii, in 'obscuritate', decat sa-ti deschizi sufletul la 1 ziua, cand e soarele pe cer

Si am zis sa incerc si o tema neagra. Am mai vazut o alta tema neagra, mai draguta decat asta, dar e contra cost. Daca statisticile arata trafic mai mult in urmatoarele 2 saptamani, si postari mai multe, atunci voi cumpara tema (arata mai ingrijit decat aceasta care e gratis) si va ramane aceea.
Sa vedem