09 Octombrie, 2025, 11:54:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Experiment cu teme :)  (Citit de 76980 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Septembrie, 2009, 09:05:59 p.m.
Răspuns #15

Semiramis

Global Moderator
iulian! pliz, pliz, pliz, schimbă tema!  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Septembrie, 2009, 10:04:37 a.m.
Răspuns #16

selma

Faci cum vrei ,TU esti seful 8) 8)
Vrei sa fii iubit, iubeste ! ( Seneca )

10 Septembrie, 2009, 10:46:09 a.m.
Răspuns #17

charlie

Alegeri anticipate?  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Septembrie, 2009, 11:49:25 a.m.
Răspuns #18

valentina

Iuliane am si eu o nemultumire,poate vin eu cam rar pe aici,dar daca vreau sa scriu pe blog ceva imi tocesc creierul sa inteleg ce si cum,imi placea mai mult cel dinaintea astuia.Poate multora le place cel actual ,mie imi placea cel vechi.Bine poate ca nu ai sa ti cont de nemultumirea mea ,ca na, daca majoritatea care vine des aici e multumita cu cel actual ,presupun ca nu ai sa faci vreo concesie pentru mine.
  Oricum ,multumesc ca ai sa citesti,macar atata lucru...sa sper :)
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

10 Noiembrie, 2009, 11:00:41 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
Salut,

Am hotarat ca timp de 1-2 luni de acum incolo, sa schimb, la fiecare 2 saptamani tema implicita a site-ului. Tema veche este in continuare disponibila (cine doreste, se poate merge in Profil, si schimba cu tema Outline). Cine a optat pentru tema (si nu foloseste tema implicita) nu va vedea nici o schimbare :) cat timp este logat pe site [altfel, ca guest, tema implicita este folosita).

Sunt curios sa-mi spuneti opiniile voastre .. daca va place, daca nu ...

Cam in 2 saptamani o sa pun o alta tema online.

nu îmi place. mi-am setat de multă vreme tema cu roşu. au trecut 3 luni şi nu ai schimbat tema asta cu negru-maro. :)

26 Februarie, 2010, 03:35:50 p.m.
Răspuns #20

Just

Eu nu mă pot împăca defel cu noua temă. E prea sumbră pentru conţinutul forumului, deci nu se potriveşte câtuşi de puţin negru, gri, (foarte puţin) portocaliu cu iubirea, psihologia, literatura...
S-ar potrivi dacă stau să mă gândesc mai bine cu starea "deprimantă" în care a intrat forumul, dar nici unul din noi nu vrea să se afunde în ea. Avem nevoie de prospeţine, culori mai vii, aer vesel, jucăuş care să ne îmbie la vizite, la scris, la plimbări printre rânduri. Serios, îmi pare sumbru întunericul ăsta şi nu contribuie la ridicarea moralului de pe forum. Plus că are lipsuri, în primul rând faptul că nu vezi cine e prezent. Trebuie să mă loghez mereu(sunt pe vechea temă cu roşu) să văd dacă este vreun amic prezent, dacă scrie ceva sau ce face...

...ar trebui schimbată.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

02 Martie, 2010, 10:07:42 p.m.
Răspuns #21

Semiramis

Global Moderator
Eu nu mă pot împăca defel cu noua temă. E prea sumbră pentru conţinutul forumului, deci nu se potriveşte câtuşi de puţin negru, gri, (foarte puţin) portocaliu cu iubirea, psihologia, literatura...
S-ar potrivi dacă stau să mă gândesc mai bine cu starea "deprimantă" în care a intrat forumul, dar nici unul din noi nu vrea să se afunde în ea. Avem nevoie de prospeţine, culori mai vii, aer vesel, jucăuş care să ne îmbie la vizite, la scris, la plimbări printre rânduri. Serios, îmi pare sumbru întunericul ăsta şi nu contribuie la ridicarea moralului de pe forum. Plus că are lipsuri, în primul rând faptul că nu vezi cine e prezent. Trebuie să mă loghez mereu(sunt pe vechea temă cu roşu) să văd dacă este vreun amic prezent, dacă scrie ceva sau ce face...

...ar trebui schimbată.

DA! militez pentru schimbarea temei încă de când a ales-o iulian. mi se pare sinistră. eu o am acum setată pe cea cu roşu.
mă bucur că suntem mai mulţi de aceeaşi părere.
VIVA LA REVOLUCION!

02 Martie, 2010, 10:32:49 p.m.
Răspuns #22

Just

Da' degeaba! ne-a lăsat Iulian de izbelişte...  :'(
Şi eu tot pe cea cu roşu o am.
Dar oare e doar părerea noastră că tema întunecată e sinistră şi nepotrivită cu ceea ce conţine forumul?
Aşa, obiectiv, la o primă vedere, dacă nu aş ştii, Lovetime cu tema neagră aduce a ...blog, deci nu cred că atrage vizitatorii să se înregistreze.
Iulian, dă vreun semn că ne auzi strigătele de revoluţie.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

02 Martie, 2010, 10:42:31 p.m.
Răspuns #23

Semiramis

Global Moderator
pe iulian îl doare la banană. aşa cred eu. oricum, este absolut horror tema asta. cred că totuşi nici lui nu-i place. d-asta intră aşa de rar :)))))))

10 Iulie, 2010, 04:30:50 p.m.
Răspuns #24

viulian

Administrator
Aceasta este fata noua a formului :) sper sa va placa.

Am decis, dupa cativa ani de chin cu temele gratis (care vin implicit cu forumul, sau ... care pot fi gasite foarte usor pe internet) sa trec la o tema profesionista. Este facuta de DzinerStudio, cum puteti vedea si in dreapta jos a paginii web.
Un avantaj al temelor profesioniste este ca sunt tinute la zi de cei care le fac, si de asemenea sunt super optimizate incat sa se incarce foarte repede.

De asemenea, am sters toate temele vechi - fusesera abandonate de creatori - si mereu aveau probleme cu lipsa traducerilor, index-urilor, etc.

Un alt bonus, nelegat de tema, cautarea pe forum ar trebui sa fie mult mai rapida.
« Ultima Modificare: 10 Iulie, 2010, 04:34:54 p.m. de viulian »

11 Iulie, 2010, 12:21:37 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
eu vreau tema veche...aia cu rosul inapoi. nu-mi place de nici o culoare asta...
Let's put a smile on that face!

11 Iulie, 2010, 03:00:38 p.m.
Răspuns #26

Ezo

eu vreau tema veche...aia cu rosul inapoi. nu-mi place de nici o culoare asta...

subscriu  ;D fara tema aia parca lovetime nu e... lovetime  :-[
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

11 Iulie, 2010, 03:25:31 p.m.
Răspuns #27

viulian

Administrator
Stiu si eu, mereu cand am schimbat tema - lumea s-a impotrivit :)

Imi amintesc si cand am pus tema rosie prima data a fost scandal, ca ba ca are textul prea mic, ba ca e prea rosie, eeeetc... Cred ca e o problema de obijnuinta.

De exemplu, macar pe tema asta se pot citi textele albastre ale monei, care, cat timp a fost tema aceea inchisa la culoare, nici nu s-a obosit sa schimbe culoarea (si mai zicea de mine ca ma doare la banana :p )

Tema aceasta, poate nu e perfecta din punct de vedere artistic, dar este ultra rapida si functionala... Temele vechi aveau probleme (pe forum aici, pentru administrator, exista un loc unde apar erorile intampinate de forum, si din cauza acelor teme, in fiecare saptamana aveam sute de pagini de erori). Deja era ultra enervant sa bibilesc mereu la ele ...

Macar tema aceasta este pe bani - asa ca intr-adevar, cam intr-o zi de cand e activa, nu a aparut nici o problema acolo...

Prin urmare, sper sa va placa pana la urma :) mie deja imi place!

11 Iulie, 2010, 05:48:09 p.m.
Răspuns #28

charlie

Prin urmare, sper sa va placa pana la urma :) mie deja imi place!
+1  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Iulie, 2010, 08:59:07 p.m.
Răspuns #29

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.