10 Octombrie, 2025, 05:57:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Experiment cu teme :)  (Citit de 77042 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Iulie, 2010, 10:32:22 p.m.
Răspuns #30

Eve

...o gasesc pe gustul meu :D
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

12 Iulie, 2010, 11:53:49 a.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
hai ca incerc sa ma obisnuiesc si eu cu ea... btw.. pune karma stats...
Let's put a smile on that face!

12 Iulie, 2010, 10:15:32 p.m.
Răspuns #32

viulian

Administrator
Uite, da, de karma stats am uitat :)

Intr-un fel poate e mai bine karma stats ascuns - sa nu mai fie asa vizibil totul - sa stie doar cel care a dat karma si cel care a primit.

Karma e activa, dar doar in profil se poate vedea doar ceea ce tine de activitatea personala.

E mai bine asa, voi ce ziceti ?

12 Iulie, 2010, 10:41:28 p.m.
Răspuns #33

Escu

Global Moderator
Uite, da, de karma stats am uitat :)

Intr-un fel poate e mai bine karma stats ascuns - sa nu mai fie asa vizibil totul - sa stie doar cel care a dat karma si cel care a primit.

Karma e activa, dar doar in profil se poate vedea doar ceea ce tine de activitatea personala.

E mai bine asa, voi ce ziceti ?

Mie mi-e indiferent, adica ti-am zis de karma...ca mereu la teme ai uitat de ea. Vezi ce zic si ceilalti...
Let's put a smile on that face!

13 Iulie, 2010, 12:07:47 a.m.
Răspuns #34

Angy

Daca e mult alb, e pe gustul meu. Imi placeeeee! Sa sarbatorim ! :cheers:
There is no finish line. Never in life !!!

14 Iulie, 2010, 08:56:20 a.m.
Răspuns #35

ONLY DESIRE

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Iulie, 2010, 03:09:36 p.m.
Răspuns #36

alexia

Mie imi place foarte, foarte mult! Felicitari!  =D>
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

21 Iulie, 2010, 12:16:07 a.m.
Răspuns #37

Lady Allia

Mie această temă mi se pare mult mai bună decât cealaltă. Tema precedentă mie mi s-a părut mai greoaie. Aceasta seamănă mai mult cu celelalte teme d.p.d.v. al fiabilităţii...uşor, finuţ şi aspectuos.  :)

21 Iulie, 2010, 12:38:55 a.m.
Răspuns #38

viulian

Administrator
Super :)

Va multumesc la toti pentru suport, ma cam speriasem initial cu protestele. Mai bibilesc asa la ea usor usor, pe neascuns, sper sa fie totul ok pana la urma.

31 Iulie, 2010, 12:01:12 a.m.
Răspuns #39

Angy

Eu nu am + si - la Karma  >:(

31 Iulie, 2010, 07:48:21 a.m.
Răspuns #40

viulian

Administrator
Ooooops ia sa verificam.

PS: Aparent totul pare sa fie in regula, am verificat permisiunile si tema pe care o folosesti si pare ok. Imi poti spune te rog daca butoanele lipsesc peste tot sau doar intr-un board specific ? Ce browser folosesti ?
« Ultima Modificare: 31 Iulie, 2010, 07:57:02 a.m. de viulian »

31 Iulie, 2010, 11:28:34 p.m.
Răspuns #41

Angy

Ooooops ia sa verificam.

PS: Aparent totul pare sa fie in regula, am verificat permisiunile si tema pe care o folosesti si pare ok. Imi poti spune te rog daca butoanele lipsesc peste tot sau doar intr-un board specific ? Ce browser folosesti ?

Butoanele imi lipsesc peste tot. Folosesc Explorer 8.0. Multumesc !

02 August, 2010, 08:04:30 a.m.
Răspuns #42

viulian

Administrator
Angy, am verificat logurile site-ului, si browser-ul tau downloadeaza corect cele doua butoane http://lovetime.ro/community/img/karmaup.gif si http://lovetime.ro/community/img/karmadown.gif.

Este posibil ca tu sa ai instalat ceva care interfereaza cu download-ul paginilor de web (De exemplu un firewall, sau un antivirus pentru internet) care se hotaraste sa blocheze anumite transferuri - si din gresala sa blocheze si cele 2 mici imagini care reprezinta butoanele de votat (sunt nevinovate :) ).

Recomand doua chestii:
a) incearca sa deschizi cele 2 linkuri cu poze de mai sus, si daca iti da eroare - scrie aici ce eroare da.
b) de asemenea, incearca sa apesi, dupa ce deschizi un post, combinatia: CTRL-R (care are trebui sa reincarce pagina de la 0).

Sper sa ajunte asta..

28 August, 2010, 09:39:33 p.m.
Răspuns #43

Semiramis

Global Moderator
o, da!  a dat bunul Dumnezeu să vină ziua când acea oroare de temă să fie schimbată!!!
Iulian, ai un plus de la mine. ţi-aş da mai multe.

tema îmi place, este un pic impersonală, însă are un aspect profi. ştiu că e greu să găseşti o temă care să îţi placă şi să mulţumeşti pe toată lumea, însă criteriile funcţionale trebuie să primeze.
eu care sunt mai artista aşi mă uit şi la formă, l-am chinuit pe bietul escu câteva săptămâni până mi-a găsit o temă care să îmi placă pentru blogul meu. însă a meritat. e foarte frumoasă.

Iulian, felicitări şi mulţumesc!

PS nu mă doare la banană. însă eu scriu cu albastru. punct. it's my trademark!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Mai, 2011, 01:31:54 a.m.
Răspuns #44

viulian

Administrator
Forumul a fost upgradat la ultima versiune si am schimbat si am setat tema implicita 'Minimalism'. Pentru membri, in profil se poate configura ca tema si tema implicita a forumului (care arata a forum normal).

Aceasta mi-a placut caci ascunde toate board-urile (sunt inutile pentru cititorii interesati doar de posturi).

Sper ca forumul sa fie mai rapid, si de asemenea, mai accessibil la citire :)