I-am scris tipului care a facut tema (eu doar am preluat-o) ca imi place foarte mult pentru ca schimba ideea de forum. Face ca mesajele (topicurile) sa fie focusul principal, si nu o placinta intreaga de board-uri care raman mereu la fel.
Din pacate insa, tema asta a fost si pentru el un experiement - mie imi lipseste un buton de "Reply" la finalul unui topic de exemplu. Si alte cateva chestii ... o sa le adaug in timp, daca vad ca tema reuseste sa tina mai mult oamenii conectati (problema este ca multi vin, citesc ce au de citit - si pleaca, nu mai stau sa citeasca si altceva).
O sa vad daca pot adauga un modul de tagging, samd.
In concluzie:
Daca va e dificil, se poate reveni la tema implicita a forumului care e mult mai comoda de folosit pentru cei obijnuiti sa posteze. Se face asa:
Profil (sus dreapta) -> Modificare Profil (centru sus) -> Elemente vizuale, iar la Tema Curenta se apasa "(schimba)" si sub "SMF Default theme" se alege "Foloseste aceasta tema.".
Acolo este si Who's online cat si butonelele de Karma. Insa urmeaza sa readaug si "karma description log".