10 Octombrie, 2025, 01:26:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani Guardian Angel  (Citit de 9601 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Septembrie, 2009, 11:43:43 p.m.
Citit de 9601 ori

Paul

Sa-ti fie pasii curati, frumosi si fara numar. Sa-ti fie ziua de azi un zambet, ziua de ieri o lacrima stearsa si ziua de maine un vis care devine palpabil. Te sarut si iti urez toate cele bune, oriunde te-ai afla.
Iubesc, deci exist.

04 Septembrie, 2009, 11:09:09 a.m.
Răspuns #1

Iosif

La Multi Ani si din partea mea! Sanatate, fericire si toate cele ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

04 Septembrie, 2009, 12:46:58 p.m.
Răspuns #2

Ezo

La multi ani, la multi ani! Multa sanatate si fericire!  :)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

04 Septembrie, 2009, 04:10:40 p.m.
Răspuns #3

sunshine

LA MULT ANI, inger drag! Oriunde ai fi sa nu uiti ca noi avem nevoie de ingeri ...Sper din tot sufletul ca viata sa-ti rasplateasca toate suferintele si sa-ti lumineze sufletul pentru ca meriti. :-* :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Septembrie, 2009, 06:02:48 p.m.
Răspuns #4

valentina

La multi ani !
   Fericirea sa-ti daruiasca clipe de neuitat ,iubirea sa-ti incalzeasca sufletul,sanatatea sa-ti tina companie toata viata.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

04 Septembrie, 2009, 07:10:38 p.m.
Răspuns #5

amelie

In aceasta zi frumoasa iti doresc calde mâini sa te cuprinda,ochi dulci  sa te priveasca,iar cea mai sincera inima sa te iubeasca LA MULTI ANI!!!!!!! :-* =D>  :peck:
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

04 Septembrie, 2009, 09:10:47 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Noiembrie, 2009, 06:24:18 a.m.
Răspuns #7

Rebecka

Cu intarziere, dar din inima, VA MULTUMESC!

Nu sunt departe, sunt in inimile tuturor celor care se gandesc la mine, asa cum si eu ii port pe toti in suflet si in minte..sunt aproape de voi ptr ca in fiecare seara privim acelasi cer si acelasi soare ne bate in geam...si sunt alaturi de voi ptr ca de prea multe ori, voi mi-ati dat curajul sa merg mai departe, iar acum, invat sa merg singura, intr-o lume in care am cautat prieteni, si am gasit dusmani! Fara grija, m-ati invatat bine: cazi, te ridici, te scuturi si mergi mai departe!!!!

Va iubesc si va port in suflet!!
Ingerul Pazitor
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga