10 Octombrie, 2025, 05:44:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nimic  (Citit de 7394 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Septembrie, 2009, 01:21:53 a.m.
Citit de 7394 ori

Paul

Nimic nu ma poate ucide, nimic nu ma poate infrange, nimic nu ma poate descuraja, nimic nu ma poate opri, nimic nu ma poate dezamagi, sunt pregatit pentru orice, oricum, oricand. Invat din ce in ce mai mult sa nu depind de nimeni.

Iluzii...

O multime de baliverne. Dar cine nu si-ar dori sa spuna astea din tot sufletul? Din pacate suntem facuti incompleti, suntem facuti... in asa fel incat cu sau fara voia noastra, ne suntem unii altora parghii, scripeti, bastoane, carucioare...

Spre bine, sau spre rau.
Iubesc, deci exist.

25 Septembrie, 2009, 09:33:16 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Polaritatea exista peste tot in univers. Fara polaritate am fi morti si.. oricum o sa fim.

Nimic nu ma poate ucide <= viata ne ucide. Tot ce se naste, mai devreme sau mai tarziu moare.
Nimic nu ma poate infrange <= ne nastem slabi si suntem la mila oamenilor mari, crestem si ajungem "cineva". Ne poate infriange altul mai bun, sau ne poate infrange batranetea..
..samd..

Aceste "iluzii", cum le numesti tu Paul, sunt excelente daca le folosim cu moderatie. Avem nevoie de ele pentru a supravietuii, creste si pentru a ne dezvolta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Septembrie, 2009, 07:46:02 p.m.
Răspuns #2

Paul

Frumos spus Iosif. Asa este, avem nevoie de iluzii pentru a infrunta curajosi fiecare zi pe care o traim.
Iubesc, deci exist.

29 Septembrie, 2009, 01:04:59 a.m.
Răspuns #3

Angy

Ma ucide boala,ma infrange durerea,ma descurajeaza indiferenta,ma opreste moartea,ma dezamageste tradarea.Nu sunt pregatita pentru nimic,niciodata,niciunde,nicicand.Totusi in fiecare dimineata imi spun:nimic nu-mi sta in cale pentru a reusi,ma descurc singura,nu depind de nimeni,pot sa o fac,il am alaturi pe Dumnezeu!
« Ultima Modificare: 29 Septembrie, 2009, 01:55:52 a.m. de Angy »
There is no finish line. Never in life !!!