09 Octombrie, 2025, 11:46:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Bine v-am gasit  (Citit de 6822 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Septembrie, 2009, 09:19:04 a.m.
Citit de 6822 ori

lyheartly

Cu multe emotii..am inghitit ce-i drept o portie mare de curaj ,indoita cu ceva mai multa incredere ..mi-am facut elan..si iata-ma aici pe puntea acestui Titanic..al iubirii.Sunt novice in ale scrisului..dar sper ca alaturi de voi o sa ma desavarsesc . Multumesc!
Mi-e dor!

29 Septembrie, 2009, 02:44:26 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Bun venit. Sa-ti fie sederea frumoasa si senina!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Septembrie, 2009, 03:10:21 p.m.
Răspuns #2

Ezo

Bine ai venit, suflet frumos! Sa ne citim cat mai curand :)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

29 Septembrie, 2009, 03:23:08 p.m.
Răspuns #3

Twisted_Mind

Îmi pare bine că ne`ai întâlnit ! Sper să creştem frumos împreună !
Mi-am pierdut înţelepciunea în copilarie şi mi-am trăit adolescenţa la maturitate ! Uneori, îmi dau seama că toate nu se întâmpla la timpul lor !

29 Septembrie, 2009, 03:39:18 p.m.
Răspuns #4

lyheartly

Va multumesc pentru primirea calduroasa,prietenoasa.M-ati facut sa ma simt deosebita...sa stiti ca emotiile nu m-au parasit,inca .E minunat sa  ma aflu aici intre atatea suflete deosebite.
Mi-e dor!

01 Octombrie, 2009, 01:03:48 p.m.
Răspuns #5

Elena.

Bine ai venit si din partea mea! Lasa emotiile de o parte si scrie, doar asa vei scapa de ele. Noi te vom citi cu placere. ;)
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

01 Octombrie, 2009, 01:39:38 p.m.
Răspuns #6

lyheartly

Mutumesc pentru incurajari..chiar am nevoie de ele..In ultimul timp  simt ca navighez fara tinta..pe mari si oceane inca nedescoperite,in deriva..mi se intampla lucruri ciudate,sentimente care ma contrariaza,care ma ravasesc, de care acum ceva timp nici nu banuiam ca ar exista,dar se pare ca ele salasluiau acolo..tacute,nu ma mai recunosc :( :-[..
Imi cer scuze daca am divagat de la subiect..intrand in subiectul vietii mele..Va multumesc ca existati! :)
Mi-e dor!

07 Octombrie, 2009, 09:29:36 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Octombrie, 2009, 03:42:44 p.m.
Răspuns #8

lyheartly

Doresc sa multumesc tuturor care mi-au urat bun venit.dar am, asa ,o oarecare indoiala vis-a vis de poeziile mele .M-am inscris pe acest site in urma rugamintilor unor prieteni,care stiau  de existenta lui
indemnandu-ma sa-mi postez si eu creatiile .De-abia dupa ce am scris..de fapt le-am dat copy-paste,ele fiind salvate,am urmarit sa vad daca am primit comentarii..critici,aprecieri.sfaturi..orice..eu sunt dornica sa invat de la cei cu experienta..fiindca am declarat ca sunt novice. De fapt daca stau bine si ma gandesc ,gresesc..Paul mi-a schimbat karma apreciindu-mi una din poezii si doresc sa ii multumesc pe aceasta cale .
Nu stiu daca genul meu de poezie..in general scriu numai poezii de dragoste..sunt o sentimentala incurabila ,are sau nu farmec,dar asa simt eu..scriu liber,fiindca fiecare poezie este de fapt o zi din viata mea reala.
Mi-e dor!

08 Octombrie, 2009, 05:09:22 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Fata frumoasa,

daca te uiti la poeziile postate de-a lungul anilor, vei vedea ca foarte putine au comentarii. Mai des se intampla sa aiba replici, atunci cand subiectul rezoneaza in inspiratia altcuiva. S-a discutat de multe ori despre critica de poezie aici, daca sa facem asa ceva sau nu, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu, pentru ca forumul nu este un forum de poezie pana la urma. Poezia e doar o parte din el si are farmecul ei, farmecul rimelor stangace, al banalitatii siropoase uneori, al exploziei de sentimente rascolite, farmecul lipsei de pudoare in fata "hartiei". Daca ne-am apuca sa disecam poeziile din punct de vedere strict literar, ar mai posta cam vreo doi oameni la poezii, in general indiferenti la celelalte topicuri. Or nu asta e scopul boardului de poezie. Iar forumul nu este un site de poezie. Si-atunci lipsa de reactie e in general normala la poezii. De cele mai multe ori "reactiile" pozitive sunt plusuri (uite cum ti s-a intamplat si tie). Rareori comentarii apreciative, atunci cand ceva a rezonat teribil in altul.

Sa-ti fie penita inspirata!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Octombrie, 2009, 07:57:38 p.m.
Răspuns #10

ARIDANA

Vizitator
    Bine ai venit si din partea mea. :-*
   La cat mai multa inspiratie !...adaug si eu la ceea ce a spus Lorelei ca asa este,avem mult mai multa libertate aici de a exprima ganduri caci este un site de "suflet la prima strigare" si nu din cele de critica literara ,rodate, poate mai blazate si lipsite de candoarea aceea a inceputului si increderii.
    Mie personal imi place cum scrii,vor veni si raspunsurile asa cum ti le doresti, doar ca trebuie sa ai rabdare.Sunt multe lucruri in viata reala care trebuiesc facute si pentru asta nu reusim sa ne raspundem decat pe fuga uneori...decat niciodata,nitel mai tarziu si tot e ceva.

08 Octombrie, 2009, 11:05:07 p.m.
Răspuns #11

lyheartly

Acum am intrat..pe site..si sincer am ramas fara cuvinte..cand am vazut ca am doua mesaje.Nici nu am deschis pagina sa vad ce scrie..inima imi batea cu putere ,de emotie..ma intrebam daca nu cumva am gresit scriind acel mesaj....daaa, asa sunt eu..imi fac multe griji...punandu-mi fel de fel de intrebari  deseori puerile..In ciuda anilor pe care-i am (39 de veri..) eu ma simt precum o adolescenta..plina de viata ,exuberanta..si de curand indragostita..a doua oara..!
Sunt incantata ca v-am descoperit..si de cate ori am timp..va citesc pe fiecare in parte.Sunteti frumosi!
Mi-e dor!

18 Octombrie, 2009, 11:16:31 p.m.
Răspuns #12

crossmoi

Cel putin la prima vedere site-ul cu pricina- lovetime- este superb !

18 Octombrie, 2009, 11:28:01 p.m.
Răspuns #13

Angy

Bun venit, sa-ti fie sederea placuta!
There is no finish line. Never in life !!!

19 Octombrie, 2009, 04:02:35 p.m.
Răspuns #14

lyheartly

Va multumesc,suflete gazde!..Va doresc toamna frumoasa, bogata si colorata!
Mi-e dor!