10 Octombrie, 2025, 09:38:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am nevoie de un sfat  (Citit de 8085 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Octombrie, 2009, 01:07:32 p.m.
Citit de 8085 ori

gboy

M-am indragostit de o fata de aceeasi varsta cu mine.Imi place foarte mult de ea dar nu stiu sigur daca si ei ii place de mine.Cum aflu daca ii place de mine?Sau sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea?In plus , sunt cam timid cand vine vorba de " iubire".Astept raspunsuri de la voi. :)S

04 Octombrie, 2009, 01:28:02 p.m.
Răspuns #1

charlie

invit-o in oras. te lamuresti tu.
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Octombrie, 2009, 01:40:48 p.m.
Răspuns #2

Ezo

Ce varsta ai, daca nu sunt indiscreta?  :D

E greu cu iubirile astea adolescentine (asta ghicesc eu in spatele "timiditatii"  ::) ), dar e si frumos. La varsta asta, ai mai degraba nevoie de un prieten foarte bun care sa-ti fie alaturi si sa te asculte, decat de iubire. Mai exista topicuri asemanatoare cu al tau, poate gasesti un raspuns acolo:

1. http://www.lovetime.ro/community/ai-nevoie-de-un-sfat/cum-sa-aflu-daca-ma-iubeste/
2. http://www.lovetime.ro/community/ai-nevoie-de-un-sfat/un-sfat-%28-t6082/
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

04 Octombrie, 2009, 03:18:41 p.m.
Răspuns #3

gboy

Am 14 ani.Credeti ca inca nu e varsta potrivita?

04 Octombrie, 2009, 04:00:23 p.m.
Răspuns #4

gboy

Partea proasta ar fi in cazul in care ma refuza , pentru ca o vad destul de des.Aproape in fiecare zi.

04 Octombrie, 2009, 04:24:19 p.m.
Răspuns #5

Ezo

Am 14 ani.Credeti ca inca nu e varsta potrivita?

Nu a zis nimeni nimic despre o varsta nepotrivita, insa, dupa cum am si ghicit, aceasta e o varsta inca mult prea frageda, varsta la care poti confunda cu usurinta nevoia de un prieten cu iubirea, sau atractia fizica cu o dragoste infocata :) Insa, la fel de usor cum se formeaza prieteniile si relatiile, la fel de usor se pot si distruge, la o astfel de varsta, si, daca ma gandesc mai bine, la orice varsta. Daca nu-ti asumi consecintele, nu vei avea parte nici de esec, dar nici de reusita. Asa ca nu ai de unde sa stii daca vei suferi o perioada din cauza raspunsului ei negativ, sau daca te vei bucura de aprobarea ei, pana nu o vei intreba daca te place si daca ar vrea sa fiti impreuna ;)

Succes!  :hug:
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

04 Octombrie, 2009, 05:34:46 p.m.
Răspuns #6

gboy

Multumesc pentru sfat.O sa incerc.

05 Octombrie, 2009, 01:28:54 p.m.
Răspuns #7

Iosif

Cum aflu daca ii place de mine?
Sau sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea?
In plus , sunt cam timid cand vine vorba de " iubire".

Iti recomand sa citesti despre limbajul non-verbal, raspunsul se gaseste acolo. Desigur, daca te tin curelele o poti intreba direct. Dar oare ea are curajul sa zica "da"?  :)

La fel si cu "sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea?"

Spui ca esti timid cu fetele? De ce? Atata timp cat nu esti badaran nu are ce rau sa se intample. Gandeste-te ca din fiecare incercare de cucerire ai sa inveti cate ceva. Cu cat incerci mai des cu atat cresc si sansele de reusita (atata timp cat inveti ceva din incercarile precedente).
14 ani este o varsta OK pentru a incepe sa cunosti fetele.

Succes! :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Noiembrie, 2009, 09:14:04 a.m.
Răspuns #8

euchris09

Buna,am nevoie de un sfat urgent ;D,am fost cu o fata timp de 6 luni :-\,ne-am despartit de 3 ori si ne-am impacat de 2 ori :( :(,,ne-am despartit pentru ultima oara in august,si imediat dupa am incercat sa o recuceresc dinou,si m-a refuzat:( :(,n-a fost o mare problema,m-am suparat un pic,dar inca nu am renuntzat,sa zicem ca de 1 luna,am inceput sa stam foarte mult impreuna,ii dau mesaje,imi raspunde...,o chem afara si vine in caz ca nu are teme ;D ;D,m-a invitat la ea acasa,era singura...Noi cica ne uitam la un film,am inceput sa ne gadilam,pe urma am fost pe balcon,am reusit sa o imbratisez si sa o tin de maini,cand sa plec,n-am stiu ce sa fac sa o pup sau nu :-\ :-\?,am ales sa nu fac nimic si sa plec mai departe:):)Am continuat sa o chem pe afara,a venit,ne-am gadilat cum am spus mai sus,si acuma as vrea sa stiu urmatorul pas,Un sfat va rog frumos ;D ;D,yo am 15 ani ca sa recunosc si ea are 14,Nu-mi place sa intreb o fata Vrei sa fii cu mn :laugh: :laugh:mi se pare stupid,Va rog frumos dati-mi un sfat :( :(ce sa fac in continuare...

25 Noiembrie, 2009, 12:35:21 p.m.
Răspuns #9

Alecsandra

Asa cum zicea si Iosif, 14 ani e o varsta potrivita sa cunosti fete. Doar ca, dupa cum bine stii, fetele se maturizeaza mai repede decat baietii, si la varsta asta, e posibil ca ea sa aiba anumite asteptari de la un baiat.
Eu zic sa incerci mai intai sa "le cuceresti" pe prietenele ei, dar "a cuceri", acum, are alta conotatie. Incearca sa devii un prieten foarte bun cu prietenele ei, si ei da-i de inteles ca o placi.
Daca o sa te placa, influenta prietenelor o sa fie decisiva. Asa ca... mult succes.
Sa ne spui ce se intampla mai departe. :D
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

05 Decembrie, 2009, 02:37:59 p.m.
Răspuns #10

gboy

O sa incerc.Ce credeti :sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea pe messenger sau in fata :-\?

08 Martie, 2010, 08:42:02 p.m.
Răspuns #11

baby

help me!m-am indragostit de o perosana mai mare ca mine,cu mult mai mare chiar si nu stiu ce sa fac??este bine ce fac sau nu?

09 Martie, 2010, 12:11:28 p.m.
Răspuns #12

charlie

Te duci, te imbeti si te trezesti din vis.
You believe but what you see
You receive but what you give

09 Martie, 2010, 03:19:39 p.m.
Răspuns #13

Iosif

help me!m-am indragostit de o perosana mai mare ca mine,cu mult mai mare chiar si nu stiu ce sa fac??este bine ce fac sau nu?

Astepti pana ajungi la aceeasi varsta, apoi ii spui. ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.