10 Octombrie, 2025, 12:58:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, Paul!  (Citit de 11147 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Octombrie, 2009, 08:09:27 a.m.
Citit de 11147 ori

Angy

La multi ani!
There is no finish line. Never in life !!!

25 Octombrie, 2009, 08:29:28 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

Sa fie multi si frumosi!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Octombrie, 2009, 08:55:44 a.m.
Răspuns #2

Ezo

Tot alergand, si tot curgand
In picaturi de ploaie pe la stresini
Impiedicandu-se-n noroaie si in gand
Venea si toamna-mpodobita cu macese

Sa-i spuna "la multi ani" si "mult noroc"
Unui balai si prea frumos Albastru
Senin al cerului, cristal de apa si de foc,
Cu ochii blanzi si glasul cel maiastru.

Ca nu degeaba ii fusese nasa
Si-l botezase in cristelnita cu flori
Si frunze galbene, apoi il puse-n fasa
De soare rasarit in dalbe zori,

Ca astfel sa se implineasca vorba
Ce de demult vestise printre crai
Ca se va naste printre noi un fel de voda
Istet, frumos si cu un dulce grai.

La multi ani frumosi si fericiti, draga Paul!  :-*
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

25 Octombrie, 2009, 09:09:36 a.m.
Răspuns #3

ARIDANA

Vizitator
    La Multi Ani ,Paul...
de mana,in zbor,in cautarea Libertatii si Frumosului din orice Adevar ce asteapta sa-l descoperi mereu.

25 Octombrie, 2009, 06:29:13 p.m.
Răspuns #4

Paul

Multumesc din suflet tuturor. Va iubesc... va doresc o viata minunata si plina de impliniri si voua.
Iubesc, deci exist.

25 Octombrie, 2009, 06:39:58 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani! să fii fericit!  :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Octombrie, 2009, 07:10:21 p.m.
Răspuns #6

sunshine

La Multi Ani, scumpul meu prieten.Din tot sufletul iti doresc o viata implinita , iubire si multa sanatate. :-* :-* :hug:

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Octombrie, 2009, 11:27:33 p.m.
Răspuns #7

Diana Nistor

La aniversarea ta, iti doresc sa ai parte de un graunte de dragoste, care valoreaza mai mult decat un sac cu aur si sa te gandesti ca viata este un joc, daca esti destul de matur ca sa ii intelegi regulile si destul de copil ca sa nu iei seama la toate capriciile ei.
La multi ani, Paul!
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

26 Octombrie, 2009, 08:51:45 p.m.
Răspuns #8

Emma

La multi ani! sa fii sanatos, iubit si fericit....si in afara de aceste urari, iti doresc sa iti dea Dumnezeu intelepciune in arta de a trai si de a iubi...

Multa iubire!

Cu drag, Emma
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

27 Octombrie, 2009, 01:03:12 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

La multi ani dragul meu! Iti doresc sa ai o viata la fel de frumoasa precum iti sunt poeziile !
  Cu drag, Vio! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Octombrie, 2009, 03:40:51 p.m.
Răspuns #10

amelie

"Oamenii au stele care nu sunt aceleasi. Pentru unii, care calatoresc, ele sunt calauze. Pentru altii, ele nu sunt decat niste luminite. Pentru savanti, ele sunt probleme. Dar toate stelele tac.Tu insa vei avea niste stele cum nu mai are nimeni...Cand vei privi cerul, noaptea, [.....]vor rade pentru tine toate stelele. Tu vei avea stele care stiu sa rada!" (Antoine de Saint-Exupery - Micul print)
Iti doresc din toata inima sa fii fericit! LA MULTI ANI!  :-*
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

28 Octombrie, 2009, 07:43:28 p.m.
Răspuns #11

Paul

Multumesc Amelie. Si eu iti doresc sa stralucesti de fericire ca o stea pe cerul acestei lumi, pentru ca meriti.
Iubesc, deci exist.

28 Octombrie, 2009, 08:52:50 p.m.
Răspuns #12

lyheartly

La multi ani!

Cadoul meu vine cu intarziere..dar acesta poate fi preparat in orice an de catre sotia ,prietena sau orice fiinta iubita ,apropiata sufleteste..de sarbatorit!
Reteta  proprie :Tort de ciocolata

Cantitatile nu sunt necesare fiindca in ,iubire nu e nevoie de masura!

"Blatul il framant din rugaciuni soptite de iubire,in palmele care-ti topesc saruturi,  pentru aroma ,picur infinite petale de fericire cu aroma de capsuna..si un ingredient secret..esenta tare de tandrete si dorinta...siropul il pregatesc din mii de cristale, minune stralucitoare..iubire impartasita. Pe toate le amestec intr-o mare de imbratisari fara sfarsit,. ..in care fiecare  fiecare poarta un alt nume dragoste..credinta..respect..ganduri..suflet .vise ..puritate..sentimente.. caldura ..intelegere..tot ce mai bun si mai frumos..Amestecate cu grija pentru a se intrepatrunde toate aromele le astern intr-o suflare in forma contur..creeata special....forma corpului tau si-al meu..reintregite..Pentru cateva minute..care se vor pierde-n ani ..aceasta compozitie miraculoasa..o introduc in camaruta speciala in care noaptea ne topim de prea mult dor..si care incet, incet..in ochii mei si-ai tai..ea..compozitia ,in timp aievea infloreste! Dupa putina liniste si-asteptare..se inveleste in ciocolata fina, speciala ..topita de buzele-mi  fierbinti ,infrigurate..apoi printr-un sablon.. desen abstract ..voi incerca din stelele sperantei amestecate intr-o minusula clepsidra..sa cern in straturi ,straturi..o crema dulce ,pura,casta.! Iar gandurile mele candelabre . ....coloane impletite vor straluci  ..si-atunci cand vei sufla vor prinde viata!
"
Mi-e dor!