10 Octombrie, 2025, 10:47:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am nevoie de umpic de ajutor..  (Citit de 4305 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2009, 09:04:18 a.m.
Citit de 4305 ori

lanzarote

Salutare.. am nevoie de putin ajutor intr-o "relatie" ..
Totul a inceput acum 2 ani.. cand am cunoscut-o pe ana si , am inceput sa vorbim ..Ea sta la vreo 30 de km de bucuresti .. Am fost la ea doar o singura data.. cand am ..."facut-o lata" .. Fapt ceea ce credca ne-a despartit..
Noi ne-am tot certam mai tot timpul dar .. eu stiu ca .. e ceva intre noi doi..
Acum ~1 luna ne-am despartit .. si am nevoie de niste sfaturi in legatura cu .. cum as putea sa ne impacam .. am incercat aproape tot..
Va rog frumos dati-mi niste idei..

27 Octombrie, 2009, 10:27:52 a.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

27 Octombrie, 2009, 10:32:15 a.m.
Răspuns #2

lanzarote

Sincer la raspunsul asta nu m-am asteptat.. ???

27 Octombrie, 2009, 01:57:07 p.m.
Răspuns #3

Ezo

Hmmm... cred ca depinde ce inseamna (pt tine) acel "am facut-o lata"  :D

Nu as putea sa ma pronunt asupra nivelului de gravitate a problemei tale fara anumite detalii importante - cum v-ati cunoscut, cum ati ajuns sa fiti impreuna, de cate ori v-ati intalnit si de ce v-ati despartit... Aaaa, si ce anume ai incercat sa faci pentru a va impaca si n-a mers?  :-\

Da-ne mai multe detalii. Astfel, vom putea sa ne gandim impreuna la niste solutii cat mai potrivite.

...era sa uit... Bun venit pe site!  ;)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

28 Octombrie, 2009, 10:15:51 p.m.
Răspuns #4

lanzarote

Pai ne-am cun. la un joc online..
Amandoi avem varste "mici" :D
Am ajuns sa fim impreuna dupa destul de mult timp dupa ce ne-am cunoscut..
Ne-am int. de vreo 3 ori.. Dar am vorbit tot timpul.. si la telefon si pe messenger ..
Ne-am despartit dintr-un motiv stupid.. nu mi-l mai aduc aminte.. imi sta gandul numai la ea.. stiu ca suna stupid ..
Pai .. rugamintele de "rigoare" .. , am fost si la ea , ... ...
Multumesc de urare  si bine v-am gasit ^^

29 Octombrie, 2009, 12:10:41 a.m.
Răspuns #5

Ezo

Hmmm... cred ca am inteles despre ce e vorba ;)

Insa, inainte de a-mi expune parerea, as vrea sa iti atrag atentia ca orice opinie din exterior cu privire la situatia ta nu poate fi decat una subiectiva, care te-ar putea deranja, sau, dimpotriva, te-ar putea ajuta sa vezi totul cu alti ochi.

Pe scurt, "varste mici" nu ma face sa ma gandesc decat la entuziasmul acela adolescentin si la euforia aceia specifica unor anumiti ani. Stiu ce inseamna sa ai un "prieten", mai ales "virtual", caruia sa simti ca ii poti spune cele mai mari secrete ale tale fara teama, si a carui companie sa o cauti mereu, fie si in fata calculatorului. Faptul ca ati rezistat atata "impreuna", desi nu v-ati vazut in realitate decat de 3 ori, doar prin intermediul telefonului si al conexiunii internet, nu cred ca e mai mult decat o coincidenta. Eu as fi vrut mai mult, si mereu mi-am dorit si am tins catre mai mult. Pe cand voi, din cate am inteles, n-ati locui chiar atat de departe unul de altul.

In concluzie, atata vreme cat nici tu insuti nu iti poti aminti motivul pentru care v-ati certat si ati rupt orice legatura, inseamna ca nu existau prea multe lucruri de distrus intre voi. Se poate ca amandoi sa fi ajuns la saturatie, sau unul dintre voi mai devreme decat celalalt... Cert este ca viata ar trebui traita in realitate, dragostea la distanta este foarte greu de pastrat. In concluzie, daca nu exista nici o sansa ca pe viitor sa reusesti sa ii fii acestei fete ceva mai aproape decat dincolo de un ecran sau vocea dintr-un telefon, poate ca ar fi mai cuminte si mai intelept sa mergi mai departe.

Iti urez sa fii iubit, iar daca ai nelamuriri sau pur si simplu, doresti sa ne impartasesti hotararea ta, te asteptam cu noi mesaje! :)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...