10 Octombrie, 2025, 09:41:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum sa o cuceresc?  (Citit de 8058 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Noiembrie, 2009, 09:29:17 p.m.
Citit de 8058 ori

Knitweeler

Buna, am si eu o problema.....am 15 ani,, sunt pe-a 9-a la liceu si m-am indragostit de o fata din clasa.Desi n-am mai avut o relatie pana acum fiindca am considerat ca nu e timpul potrivit,nu mi-a fost niciodata greu sa vorbesc cu fetele, dar cu ea......nu stiu cum sa o abordez, si in plus fata de asta e foarte timida, mai ales cu baietii. Am invitat-o la o plimbare, dar nu vreau sa se inteleaga ca i-am cerut o intalnire ci doar o iesire ca intre prieteni pentru a o cunoaste mai bine. Pe messenger vorbim foarte usor desi ea imi raspunde foarte scurt si de fiecare data cand am invitat-o la plimbare, isi gasea scuze, ba ca pleaca din oras, ba ca e ocupata. A aflat de la o prietena de-a ei ca o plac, si de atunci nu prea imi mai vorbeste face to face, doar pe messenger.Poate ea considera ca ma dau la ea prea devreme, dar eu incerc incetul cu incetul sa aflu mai multe despre ea, ce-i place, ce pasiuni are, dar ma simt blocat in prezenta ei, de-abia daca pot scoate un cuvant.....e groaznic.....de aceea va cer ajutorul. :(   Please Help!!!

04 Noiembrie, 2009, 10:16:28 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
Probabil faptul ca e timida o impiedica sa vorbeasca fata in fata cu tine. Macar ai messenger-ul si poti vorbi cu ea. Adu in discutiile tale cu ea vorba despre prietenii..cere-i parerea...si usor usor adu in dicutie ca vrei sa iesi cu ea la un suc .. ca de plimbare pe vremea asta friguroasa...nu cred ca e indicat. Pana la urma trebuie sa insisti..nu foarte mult... Poate accepta. Multa bafta, sa ne tii la curent.
PS: bine ai venit pe forum.
Let's put a smile on that face!

04 Noiembrie, 2009, 10:18:49 p.m.
Răspuns #2

charlie

flori si bomboane
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Noiembrie, 2009, 10:24:08 p.m.
Răspuns #3

Knitweeler

Mersi Escu...mda cred ca e prea rece pentru plimbari...oricum cand am intrebat-o prima data era inca destul de cald afara :laugh: . Voi tine cont de sfatul tau, incerc sa o iau usor intr-o discutie...precizez ca as putea sa ma mut cu ea in banca la scoala, ar fi indicat?As face-o din prima dar mi-e groaza la gandul ca o sa stau ca statuia si n-am sa-i zic nimic... :(

P.S: charlie, nu vreau sa par nepoliticos, dar nu cred ca ai vorbit serios... ;)

04 Noiembrie, 2009, 10:28:34 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
Mersi Escu...mda cred ca e prea rece pentru plimbari...oricum cand am intrebat-o prima data era inca destul de cald afara :laugh: . Voi tine cont de sfatul tau, incerc sa o iau usor intr-o discutie...precizez ca as putea sa ma mut cu ea in banca la scoala, ar fi indicat?As face-o din prima dar mi-e groaza la gandul ca o sa stau ca statuia si n-am sa-i zic nimic... :(

P.S: charlie, nu vreau sa par nepoliticos, dar nu cred ca ai vorbit serios... ;)

Cred ca e un pas prea grabit, toata chestia cu mutatul in banca. Trebuie sa ai mai multa rabdare cu fetele... pana la urma afli un raspuns. Macar atunci stii o treaba..ori e alba..ori e neagra (situatia, nu fata  :laugh: )

04 Noiembrie, 2009, 10:35:32 p.m.
Răspuns #5

Knitweeler

da, m-am gandit si eu la asta.....doar ca nu vreau sa mi-o ia altcineva inainte si dup-aia sa regret ca nu am facut-o  :laugh:

04 Noiembrie, 2009, 10:40:12 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
da, m-am gandit si eu la asta.....doar ca nu vreau sa mi-o ia altcineva inainte si dup-aia sa regret ca nu am facut-o  :laugh:

Pai poate accepta sa iesiti la un suc...si dupa aia...vezi cum decurg lucrurile...si daca e ok..te poti muta.

04 Noiembrie, 2009, 10:43:17 p.m.
Răspuns #7

ARIDANA

Vizitator

Eu cred ca are dreptate.De cele mai multe ori "tine" treaba cu florile (doar nu s-o fi demodat asa de rau de cand stiu eu  ???).In plus,daca bomboanele sunt de ciocolata,ajuta la secretia endorfinelor,"moleculele fericirii"  ;),in favoarea ta,cat sa depasesti faza de acomodare .
      Bine ai venit si din partea mea.
      Numai bine,indiferent ce alegi sa faci in legatura cu fata.

05 Noiembrie, 2009, 10:09:58 p.m.
Răspuns #8

Knitweeler

Va multumesc pentru sfaturi....treaba sta cam asa...am aflat azi ca virgula colegul meu se muta in alta clasa iar ea sta singura si asta ar fi un pretext sa ma pun cu ea... :laugh: Dar eu am incercat azi sa ii vorbesc de cateva ori si sa ii observ reactia, care a fost: nu se uita la mine in ochi, mi-a raspuns ceva monosilabic, si am mai obs. ca vorbeste mai mult cu alti baieti.Asa ca ori ma place si e timida......ori i se pare ca ma dau la ea, dar cert e ca ma evita total :(.....fetele astea sunt foarte greu de descifrat ;D....

05 Noiembrie, 2009, 10:28:50 p.m.
Răspuns #9

ARIDANA

Vizitator
V :(.....fetele astea sunt foarte greu de descifrat ;D....

Ai grija ce-ti doresti,s-ar putea sa se implineasca.Stii filmul cu Mel Gibson auzind tot ce gandeau si nu spuneau fetele?  :D Daca ai reusi sa le "descifrezi" n-ar mai avea atata farmec "the chase".
      Eu "vad" asa treaba:daca fata nu ti-ar place atat de mult n-ai fi apelat la o mana de ajutor din partea noastra.Tu, joaca-ti cartea ...mai departe nu ai cum influenta,noi nici atat.

06 Noiembrie, 2009, 04:48:18 p.m.
Răspuns #10

Knitweeler

Vin cu vesti proaste......dupa ziua de azi credeam ca sunt in paradis....in sfarsit am purtat o discutie normala cu ea.....dar cand am ajuns acasa si am deschis messu...mi s-a spulberat orice sansa :'( . Statusul ei era,si inca este, citez:"pui, cand intrii buzz".In concluzie ea are prieten iar eu nu mai am vreo sansa :(.Va multumesc pentru sprijin, iar daca se va mai intampla ceva  o sa va anunt.....pana atunci trebuie sa imi vad de viata mea..... :(
« Ultima Modificare: 06 Noiembrie, 2009, 04:50:39 p.m. de Knitweeler »

06 Noiembrie, 2009, 05:52:56 p.m.
Răspuns #11

Giani

Daca azi te-a facut sa te crezi in paradis poate tu esti "pui"...te-ai gandit la asta?da-i buzz omule! :D

14 Noiembrie, 2009, 10:06:22 p.m.
Răspuns #12

Knitweeler

Buna, am venit cu noutati....dupa ce am incercat totul sa o bag in seama pe Anca, am aflat ceva ce imi da de gandit.Un prieten bun de-al meu mi-a zis ca a iesit afara cu ea astazi si  cu inca o fata, si ca ea fumeaza.Ca si-a luat tigari si a fumat acolo in fata lor.Pe de-o parte il cred ca e prietenul meu de-o viata si nu m-ar minti, pe de alta parte nu imi vine sa cred ca fata pe care am vazut-o asa de timida si inocenta e asa inconstienta incat sa faca asa ceva.

In plus, are o educatie foarte buna(mama ei e profa la noi la liceu, iar tatal ei e director nu-stiu-unde).Poate sunt nebun, dar toti adolescentii pe care ii stiu si fumeaza sunt niste derbedei, chiulangii s.a.m.d.

Acum sentimentele mele sunt date peste cap:pe de-o parte o iubesc nebuneste, pe de alta parte sunt dezamagit :(. Un sfat, o sugestie ce sa fac, orice.....

15 Noiembrie, 2009, 07:35:54 p.m.
Răspuns #13

ARIDANA

Vizitator
      Nu intotdeauna totul e ceea ce pare...Iar aparentele inseala,de cele mai multe ori.
 Nu spun ca fumatul e ceva bun,dar nu o incadra intr-o categorie cu mult mai vasta,e un viciu dar nu o infractiune.Incearca sa te convingi si vei fi mai linistit decat luindu-te dupa vorbe si barfe.

Nu stiu cum se procedeaza in anturajul vostru,dar surpride-o cu ceva deosebit de ceea ce fac ceilalti.Fa tu primul pas si arata-ti intentiile si poate va face acelasi lucru.

19 Noiembrie, 2009, 06:41:10 p.m.
Răspuns #14

Knitweeler

Cred ca mi-am dat seama ca dracul nu e asa de negru cum il vad eu....dupa putina meditare la situatia asta, am priceput ea alege ce face cu viata ei, asa ca nu prea mai imi pasa ca fumeaza :laugh:.In plus fata de asta e intradevar asa cum o vazusem eu la inceput, o fata cuminte, draguta si de treaba.Problema e ca as invita-o in weekend la un suc si chiar la o plimbare dupa, caci vremea s-a imbunatatit, dar marti avem prima teza si eu de-abia stiu pe unde s-o apuc cu invatatul, si ea la fel.

Si mai am o nelamurire.....de ce in continuare, dupa toate eforturile mele, evita un dialog cu mine, cat de mult poate......  ???