10 Octombrie, 2025, 06:27:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire / Prietenie  (Citit de 13659 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Noiembrie, 2009, 11:53:07 p.m.
Răspuns #15

colorized

Sper sa fie bine... poate dupa film mai stam o ora de vorba... cel putin asta e planul meu. Daca voi  ziceti ca simte ceva pentru mine atunci merg pe firul asta. Sper sa aveti dreptate  :-[
« Ultima Modificare: 13 Noiembrie, 2009, 11:54:41 p.m. de colorized »

14 Noiembrie, 2009, 02:08:09 p.m.
Răspuns #16

Elena.

Frumos felul tau de a gandi pentru varsta pe care o ai! Si ca un mic sfat, daca imi permiti, consider ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine. ;) Si ca sa-mi expun si eu parerea referitor la ce spui tu, eu zic ca te place domnisoara aceasta. Varsta nu conteaza intr-o relatie, ci conteaza ca voi doi sa fiti pe acceeasi lungime de unda. Iti doresc mult succes si sa ne mai tii la curent cu tot ce se intampla! ;)
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

15 Noiembrie, 2009, 01:25:21 p.m.
Răspuns #17

colorized

Soarta a fost de partea mea dar eu am fost prea fraier sa imi dau seama. Am vrut sa intram la film si erau prea putine persoane si au spus ca nu o sa ruleze filmul decat peste 2 ore. Am hotarat sa ne plimbam. Am fost prea fraier sa imi dau seama ca scoala imi polueaza gandirea si ca a fost subiectul principal de discutie :| Cred ca simte ceva pentru mine dar eu nu am fost in stare sa fac primul pas. I-am spus ca mi-am dat seama ca trebuia sa nu se intample asa si ca scoala mi-a spalat creierii si si am intrebat-o cum ar reactiona daca i-as spune ca o iubesc. A spus ca daca vreau sa vad reactia, trebuie sa ii spun asta in fata pentru ca altfel nici nu a luat in seama ce am spus si m-a intrebat ce e cu graba asta  :confused: si a spus ca mai e timp...

Trebuie sa iau masuri ca m-am saturat de chestiile astea...

15 Noiembrie, 2009, 05:07:47 p.m.
Răspuns #18

Liviu.spam

Cu un sarut pe neasteptate rezolvi totul iar daca nu se opune este ok.

18 Noiembrie, 2009, 10:48:00 p.m.
Răspuns #19

colorized

S-a terminat chestia cu iubirea...continuam cu prietenia. Mi-a spus ca a vrut sa fie sigura daca simt ceva pentru ea ca sa imi poata spune adevarul. Ea s-a invatat sa lupte... mereu sa lupte si sa se consume.
Ii place sa lupte mereu si sa nu castige.Stie ca o sa fie vremea cand o sa castige si o sa fie fericita dar pana atunci e fericita luptand cand stie ca nu dobandeste.
Eu i-am pus totul in fata... nu trebuia.
M-am aruncat in fata si i-am zis ca o iubesc din primele 2 saptamani.... nu trebuia.

Si cu toate astea a zis ca nu e vina mea desi m-a sfatuit sa nu mai fac chestiile astea. Sunt oarecum multumit ca mi-a zis de pe acum si nu si-a batut joc de mine. Am avut o discutie pe tema asta si mi-a zis ca ii pare rau dar nu poate sa ma minta.

Cred ca nu am sa sufar pentru ca stiu ca nu mi-a dat impresii false. Ma asteptam la chestia asta asa ca ...
Viata e frumoasa... eu nu pot trai ca ea, alergand dupa vise.

18 Noiembrie, 2009, 11:09:17 p.m.
Răspuns #20

Kinder

si eu trec printr-o situatie asemanatoare...am vb cu o fata timp de vreo 2 luni si dupa o luna i-am spus ca imi place d ea si ca as vrea sa stau cu ea...si acum cateva zile cand am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna mi-a zis ca sunt un baiat de treaba,ca am fost langa ea mereu dar ca nu am acel ceva care o face sa stea cu mine...am hotarat sa ramanem prieteni dar nu stiu daca o sa si reusim.....oricum nu o sa-mi para rau de nimic din tot ce am facut...e alegerea ei...eu am incercat...

18 Noiembrie, 2009, 11:56:09 p.m.
Răspuns #21

Angy

Colorized, ai intalnit o fata sincera si ma bucur pentru asta. Putea sa se lase iubita fara sa-i pese. Daca nu-i ea, sunt multe alte fete numai ca trebuie sa le vezi si sa discuti cu ele real, nu virtual.Sa ai succes si sa intalnesti o fata iubitoare pentru sufletelul tau. Sa ne spui si noua cand apare marea iubire sa ne bucuram alaturi de tine, caci aia va fi prima :)
There is no finish line. Never in life !!!

19 Noiembrie, 2009, 10:05:08 p.m.
Răspuns #22

colorized

E o fata asa de treaba si totusi...
Si eu ma bucur ca mi-a zis si nu a incercat sa ma foloseasca. Acum nu regret ca i-am spus din prima ce simt pentru ca nu pot trai cu vise. Niciodata nu imi fac vise pentru ca atunci cand realizezi ca nu pot fi implinite, te consumi. Din cauza asta trec foarte usor peste astfel de intamplari. Ce e drept... nu m-am implicat asa tare dar totusi...

19 Noiembrie, 2009, 11:25:50 p.m.
Răspuns #23

Angy

.....totusi....ce? Suferi?
There is no finish line. Never in life !!!

20 Noiembrie, 2009, 09:22:25 p.m.
Răspuns #24

colorized

Nu sufar...doar imi pare rau  :pouty:

15 Februarie, 2010, 11:55:08 p.m.
Răspuns #25

colorized

Sunt din nou aici...
Poate ca m-am schimbat putin de la ultimul post.
Intre timp am incercat sa caut iubirea in alta parte si mi-am facut multe prietene insa ... nu simt acea atractie ... acei fiori... nu simt ceea ce cred eu ca ar trebui sa insemne dragostea pentru niciuna din ele.
De curand mi-a spus ca a renuntat sa mai lupte la baiatul pe care il iubea pentru ca e un magar si nu se merita.. a spus ca acum e oarecum disponibila si o sa astepte  "urmatoarea oferta".I-am spus ca degeaba o sa astepte daca nu cauta si ea si mi-a spus ca asteapta baiatul sa faca primul pas.
I-am spus si eu ca am lasat-o balta cu cautarea iubirii si m-a acuzat ca nu lupt si ca nu o sa inteleaga asta.  Nu stiu cum a reusit dar a reaprins scanteia. Ma motiveaza oarecum ...
DIn nou vreau mai mult insa vreau sa ii acord timp... abia a rupt legatura cu un baiat care nici macar nu o baga in seama si are nevoie de timp.  Stiti...acum ma gandesc la tot felul de lucruri: daca cumva trebuia sa lupt ? daca ea m-a pus la incercare spunandu-mi treburile astea? daca ea chiar simte ceva pentru mine ?

Sunt nehotarat... O parte din mine vroia sa se urce intr-un autobuz ieri, de sf Valentin si sa ii faca o supriza, o declaratie de dragoste, o poezie si o parte imi spunea ca trebuie sa astept sa nu gresesc din nou.
Nu stiu ce sa fac... ar fi un risc prea mare sa ii spun ca o iubesc, dupa ce am mai facut-o o data si mi-a spus ca am picat intr-un moment prost din viata ei. As putea sa ii dau ocazia sa ma decopere pe mine cu adevarat, sa nu se mai gandeasca la faptul ca stie multe despre mine si ca s-ar plictisi. Cu ceva timp in urma mi-a spus ca ei cea mai frumoasa perioada i se pare cea a cuceririi... as putea sa o lungesc asa la nesfarsit dar sunt baiat si nu ma pot multumi doar cu asta.

ps: Scuze pentru 2x POST! Am vrut sa fac un update la topic.
« Ultima Modificare: 16 Februarie, 2010, 12:06:09 a.m. de colorized »

16 Februarie, 2010, 12:04:08 a.m.
Răspuns #26

alexia

Of, ce dulce suferinta!!  ;D   Sa nu crezi ca rad de tine, Doamne fereste! Insa vreau sa te felicit, ai inceput sa traiesti cu inima, adica mie-mi pare a fi prima provocare reala a vietii tale de adolescent (cred ca nu gresesc!). E normal si frumos in acelasi timp ceea ce simti. Nu cred ca pot si nici nu vreau sa-ti dau vreun sfat. Raspunsurile la toate aceste intrebari le vei gasi singur pentru ca fiecare gest al tau sau al ei va determina urmatoarea intamplare. Noi te sustinem si eu personal iti doresc sa traiesti fiecare clipa cu sau fara ea ca pe ceva deosebit ce ti se intampla doar tie. Bafta!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

16 Februarie, 2010, 12:12:17 a.m.
Răspuns #27

colorized

Nu e totusi suferinta...
Sunt indecis si parca ... ceva asteapta sa iasa din mine. Ma trezesc in fiecare dimineata ca un alt om, mi se pare ca ma schimb si ca trebuie sa ma schimb.
Da Alexia, asa este, e prima mea provocare din viata de adolescent si stiu ca am sa imi gasesc singur rezolvarea, luand decizii, facand sau nu ceea ce trebuie. Totusi vreau sa stiu parerea voastra, pentru ca eu nu vad clar in aceste momente.
Am vrut sa am o relatie cu o colega, i-am spus si ei treaba asta. Insa stiu ca niciodata nu trebuie sa fiu indragostit de o colega  sau de un superior asa ca a am invatat sa ma controlez. La ea... e alta treaba. Daca imi spune ceva, nu mai pot sa ma feresc de sentimentele mele si imi e teama sa nu ii spun treburile astea acum si maine sa regret.
Ma pot controla si am sa o fac pana cred eu ca ea simte ceva pentru mine si a avut destul timp sa se gandeasca.

Spuneam ca mi-a zis ca ea nu vrea sa faca niciodata primul pas si asteapta de la baiat asta. A spus ca ea nu poate decat sa ajute...
Acum eu nu stiu cum sa interpretez discutiile cu ea... ca pe un ajutor sau ca niste discutii intre doi prieteni ?

16 Februarie, 2010, 12:26:56 a.m.
Răspuns #28

alexia

Ti-e teama sa-i spui ce simti ca sa nu regreti, reversul este ca vei regreta mereu ca nu i-ai spus. Cat despre indragostitul de o colega, un superior - inima nu cunoaste ierarhiile, conventiile sociale. Te indragostesti si gata! Daca o vrei langa tine, trebuie sa o cuceresti. Fetelor le place sa fie curtate fara insa a le hartui.

Si pentru ca astepti pareri, am sa-ti mai spun ceva. Daca ea merita grija, atentia, iubirea ta atunci spune-i ce simti, cucereste-o, fa-o sa simta ca pluteste in preajma ta si ca fiecare cuvant ce i-l adresezi e anume nascocit pentru ea. Daca ai indoieli nu ca nu te-ar iubi si ca nu ar insemna nimic ceea ce simti tu, atunci mai asteapta. Stiu ca tu astepti ceva concret, un sfat de genul: fa asta sau asta! Nimeni nu iti va spune. Tu fa ce crezi tu ca e mai bine si indiferent de cursul acestei povesti, nu vei regreta ca ai incercat!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

16 Februarie, 2010, 12:36:22 a.m.
Răspuns #29

colorized

Da... vezi tu, imi e teama sa nu fiu prea rapid, mai ales ca am mai facut asta o data dar nici sa o las prea mult sa nu mai simta nimic pentru mine.

I-am spus intr-o seara sa aibe grija de ea, crezand ca poate ii dau un semn. A spus ca se duce in pat si ca o sa vorbim urmatoarea zi despre ce i-am spus...
A doua zi mi-a spus ca pentru ea expresia asta nu are sens...
Atunci mi-a trecut prin cap sa plec la ea si sa ii ceva frumos, ce gasisem cu mult timp in urma
"ai grija de tine si de ochii tai...gandeste-te ca ochii tai au facut un om sa viseze la ei,sa adoarma dupa ce adormeai tu si sa se trezeasca fericit dimineata.ochii tai au facut un om sa nu mai doarma doar ca sa nu treaca timpul prea repede..."

Se potriveste perfect aceasta fraza,poezie, cum vreti voi sa ii spuneti. Totusi... m-am abtinut, asa cum fac de obicei, in toate situatiile.