:)ai mare dreptate,lumea in utimii ani,este intr-un ton cenusiu.lumea merge cocosata,trista,a uitat sa dea binete,sa zambeasca,ca la sat!buna dimineata,bade...ca in America,ce faci,bine/raspuns;bine,f bine!si uiteasa transmit in univers,energii pozitive.sa cante pasarile,sa fosneasca frunzele ,bucurandu-se ca le saluti,pamantul te incarca cu energia lui,pt ca il calci bucuroasa cu picioarele goale,cateii alearga in intampinarea ta,gudurandu-se,copii rad veseli in carucioare,sau in leagane....aaaa stati,cred ca inca visez,sunt intr-o alta lume,dar cred ca am mai fost acolo.acum sunt pe betoane,cateii sunt omorati,lumea se cearta,barfeste incruntata.copii alearga spre catei,cu mana intinsa sa-i mangaie,dar parintii disperatitipa,pleaca,pleaca e murdar nu pune mana!nu mai este verdeata in jur,pasarile canta a cobe,pisicile nu au frica de caini.hotii omoara politistii,partidele ne promit miere si lapte,traim intr-o lume a minciunii,a bolilor,a drogurilor,a raului....o lume trista pt ca nu se implica sa si-si schimbe viata.nu isi cunosc drepturile,cunosc insa doar,indatoririle...omule trezeste-te,informeaza-te si implica-te,sa schimbi lumea cenusie in care te complaci intr-o indeferenta indolenta,daca nu pt tine,macar pt copii tai,pt,generatiile ce vin.....pt rasul cu sunet de clopotel al copiilor...implica-te si schimba omule ca poti,viata asta anosta si schimba-timina trista cu un zambet sincer....