Nu de mult timp am vazut o fata intr-o dimineata si mi-a placut de ea si cred ca inca imi place ...

... De obicei ma interesez de familia ei, preferinte, date de nastere si alte chestii marunte si observand ca pana la sfarsitul anului nu se apropie nici o data cum ar fi ziua ei si nici nu este in luna martie, nu prea stiu ce sa fac. Este invatatoare si studenta, dar problema este ca dupa informatiile detinute de mine este o fata "prea serioasa" (deci este o persoana care nu iese prin baruri , discoteci, chiar am aflat ca este virgina ).
Pana acum am facut doar o simpla cunostinta printr-un coleg de serviciu si la acest stadiu ma aflu momentan.
Problema aici apare pentru ca nu as dori sa o sperii, sau sa ma refuze din alte cauze (am aflat si ca e cam timida). Nu o pot prinde niciodata singura pe drum deoarece vine cu trenul si pleaca cu alt mijloc de transport impreuna cu restul de invatatori si profesori, majoritatea femei (profesorii ma cam cunosc, dar nu au ce sa-mi reproseze "ma stiu de baiat cuminte").
Am numarul ei de telefon , dar nu de la ea. Nu as dori sa o sun si sa spun ca sunt
cutarescu care ne-am intalnit intr-o dimineata si ca as vrea sa iesim la o cafea sau alte chestii, deoarece daca as fi in locul ei si eu as refuza, offff si mi se pare penibil.
Daca aveti vre-o idee cam cum as putea actiona.... as fi tare recunoscator.