11 Octombrie, 2025, 03:56:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pasind alaturi  (Citit de 2160 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Decembrie, 2009, 11:20:22 p.m.
Citit de 2160 ori

lyheartly

Pasind alaturi

Pasind alaturi , pasind la brat, Iubire..de mana sa ma  tii  aproape ,

Sa ma tii de mana !!..Mi-e teama ca ,am sa cad din norul tau de vis.

Pasind pas langa pas..alaturi..ma simt ninsoare..si-ti voi cerne ,

Intr-o paleta de fulgi albastri , intr-o soapta de iubire..petala mea de-omat.

Pasind alaturi ,cu parul de foc , desprins din caruselul toamnei ,

Iti voi mangaia  in nuante inganate..ochii tai caprui ,ce ma-nfioara.

Pasind , alaturi , pas in pas  ,aproape , plutindu-ne in suflet ..ma simt!

Ma simt atat de bine..mi-e cald ..ma simt  culoare descompusa ,

In  nuante de albastru .rosu verde ..galben  si ruginiul  suvitelor de par ,

Pe care le-am pictat in  anotimp de iarna in dorinta de a-mi stinge focul  in noptile de catifea..

Pasind alaturi , in jurul ochilor  , iti voi picta albastrul diafan si soarele cu pleoape rimelate ,

Pasind alaturi , in ochii tai senini ,  iti voi picta in tonuri diferite , furtuna -freamat lung de dor ,

Doruri -seminte de  iubire calda,  plantate cu iubirea ta , ce mi-au incoltit in sarutari aprinse.

Doruri imbracate  si invelite  in nopti  invaluite  in faldurile colorate a  perdelelor de  vise .

Pasind alaturi eu simt ca-mi esti  simbolul vietii ..alb si albastru presarat din argintiul cer.

Pasind alaturi  , eu rosul vietii  decolorandu-ma in infinitul tau celest..am sa-ti  presar ,

Am sa-ti astern  pe buze ..pe gura  desenata pentru a  iubi ..saruturi diafane ,saruturi dulci,

saruturi-cersite, saruturi -sufocate ,saruturi scaldate-n valuri fine ,

linistitite si adanci..saruturi patimase in care am sa-ti simt adancul limpede .

Pasind alaturi am sa-ti desenez in jurul inimii ecoul ce l-am inaltat spre cer ,spre tine ,

Ecoul meu e doar : Un Sentiment..nascut si daruit ,crescut pe campul meu de maci

si daruit de patimasa ta atingere catifelata si albastra .
Mi-e dor!