10 Octombrie, 2025, 09:38:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mos Nicolae ce v-a adus?  (Citit de 3171 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2009, 01:05:12 a.m.
Citit de 3171 ori

Alecsandra

Ce ati primit de Mos Nicolae? Ce ati daruit de Mos Nicolae?
Eu am primit muuuuulta ciocolata, de toate felurile posibile si in toate formele...si...o floare la ghiveci...o Violeta de Parma SUPERBA!  :D
Si am daruit la randul meu o sticla de vin si o lumanare cu un Mos Craciun si cu oameni de zapada pe ea...
si muuulta dragoste...
Am primit si am daruit DRAGOSTE! Si sunt multumita sufleteste...
Acum il asteptam pe Mos Craciun... cu si mai multa dragoste de daruit...si cu bratele mai larg deschise...de primit. :)
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

06 Decembrie, 2009, 08:25:09 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
eu îmi fac singură cadouri, cu banii pe care îi primesc :))))
şi de obicei cadourile pe care le fac de astfel sa sarbatori celor dragi, sunt tot în bani, însa merg la cumpărături cu ei, ei aleg, eu plătesc. aşa nu greşesc.

cu toate că ar trebui să respect tradiţia şi măcar în ghetuţe să pun ceva simbolic :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2009, 02:57:18 a.m.
Răspuns #2

ralu

primele cadouri au venit de la colegele mele :) ...ciocolatele si bombonele in ghetute ;D .si eu la randul meu am daruit acelasi lucru,plus...multa dragoste ;) abia astept vacanta de iarna sa plec acasa si sa ma bucur impreuna cu familia mea de cadourile pe care le va aduce mos craciun :santa:
Dragostea adevarată este ca o stafie, toţi vorbesc despre ea, puţini o văd cu adevărat...

11 Decembrie, 2009, 08:04:39 a.m.
Răspuns #3

sunshine

Iata ce mi-a adus mie fericirea in ziua de Mos Nicolae, de la piticul meu ,Teo:

" Fiinta cea mai draga mie este mama.Ea este o persoana inalta, zvelta , cu nasul drept si o gura mica ce parca zambeste tot timpul.Fata luminoasa este incadrata de un par blond si moale ca spicele de grau.Toata infatisarea ei emana bunatate, intelegere si intelepciune.
Mama ne ocroteste chiar si cand nu este langa noi, ii simt mereu prezenta si parfumul de neinlocuit.
In mintea mea mama este o icoana a unei sfinte"...
;D
 Cand gasesti in ghete asa o scrisoare dulce, ce ai putea sa-ti mai doresti?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Decembrie, 2009, 10:22:49 a.m.
Răspuns #4

Just

La noi Moş Niculae nu aduce cadouri >:(, dar de când am intrat în Decembrie numai în cadouri suntem. Una alta pentru pomul de Crăciun, ornamente, farfurioare Moş, lumânări şi veşti bune, neaşteptate, surprize. Oricum, Crăciunul acesta probabil va fi unul din cele mai frumoase din viaţa noastra. Abia aştept să mai treacă zilele.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."