10 Octombrie, 2025, 10:45:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce sa fac?  (Citit de 3747 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2009, 03:50:59 a.m.
Citit de 3747 ori

alex88laur

salut .. .. buna .. insfarsit se pare ca imi fac curaj sa scriu si eu aici pana acum doar citeam dar mi-am facut curaj sa va cer un mic sfat...

de cam doua luni de zile am cunoscut o fata la munca .. ea venise sa ia preturile de la noi eu m.am bagat in seama cu ea am vorbit am incercat sa aflu mai multe despre ea.. apoi a ramas ca mai vorbim next time.. si dupa o saptamana .. doua a revenit in magazin si din nou am stat am vorbit cu ea si i-am cerut adresa de mail ... nam avut curaj sa-i cer telefonul.. si adresa de mail mi-a dat.o pe cea de la mnk pt ca ea are sau acum nici ea nu stie daca mai e cu cel cu care e sau era de 5 ani de zile...asha sa revin.. am inceput sa ne trimitem mailuri apoi eu in unul din mailuri iam lasat nr meu... pt ca ea tot evita sa mi`l dea am zis sa i`l las eu si apoi ma sunat.. cu nr ascuns desigur..dar in ziua urmatoare mi-a dat un mesaj cu un subiect ca nu stie cum sa dea mesaj cu nr ascuns ... si de atunci am vb zi de zi la telefon..cate 3-4 ore pe zi ... nu stiu ce subiecte dar gaseam sa vb despre orice.. si apoi am facut pasul urmator sa ne si intalnim ...ne-am intalnit la ea acasa... o data ...frumos cum fiecare si-a dorit .. apoi a doua a treia oara...dar acum nu stiu parca ii e frica sa se desparta de prietenul ei... eu din pacate am facut din nou ce nu`mi doream sa ma implic ... o plac cu adevarat chiar daca a trecut asa putin timp de cand ne cunoastem eu o plac pt simplul fapt ca e sincera... ca e ea asha cum e nu incearca sa fie altfel.. sincer ca scriu ca nu stiu ce sa fac nu stiu cum sa continui ce sa-i zic sa o conving.. sau nu trebuie sa o conving? ...
daca vrei ceva cu adevarat.. lupta .. nu lasa timpul sa treaca ..

06 Decembrie, 2009, 08:50:46 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
bună alex şi bine ai venit :)

te rog să fii un pic mai atent la ortografie, să încerci să scrii cuvintele întregi şi să nu foloseşti limbajul timp ym. este mult mai uşor să te faci înţeles.

eu îţi doresc şedere plăcută la noi pe forum şi baftă în dragoste!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Ianuarie, 2010, 05:58:22 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Dovedeste-te a fi mai bun decat cel cu care e si poate ca il va da afara din viata ei.

Ramai rational, nu uita ca ea nu e 100% cu tine pana e (si) in relatia cu celalalt.

Nu ne-ai spus ce ati facut la ea acasa. Daca ati fost apropiati fizic (mangaieri, sarutari, sex) atunci ai sanse sa te aleaga pe tine, mai ales daca "ai prestat" bine. Daca doar ati vorbit... fugi de acolo. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.