11 Octombrie, 2025, 01:10:10 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre sarut  (Citit de 29950 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Aprilie, 2006, 12:23:47 a.m.
Răspuns #15

crocantzel

Vizitator
:-*

Special pentru Sunrise. Sper sa fie dimineata cand o sa-l primesti. Acum e dimineata(teoretic). O sa fie cate unu pe fiecare dimineata...;)

11 Aprilie, 2006, 01:09:09 p.m.
Răspuns #16

desdemona

haha..si eu si eu ??? >:( ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Aprilie, 2006, 07:11:38 p.m.
Răspuns #17

sunshine

Multumesc, crocantzel, deja simt  cum primesc zilele pierdute inapoi. :-*Totusi, spuneati ca nu mai exista romantism la tinerii de azi! EI????Acum ce mai ziceti? Unde sunt "batraneii " din jurul meu? Tostusi...... :-*
« Ultima Modificare: 11 Aprilie, 2006, 09:45:10 p.m. de sunrise »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Aprilie, 2006, 10:15:49 a.m.
Răspuns #18

crocantzel

Vizitator

Another morning, another kiss

12 Aprilie, 2006, 10:23:21 a.m.
Răspuns #19

sunshine

:-*Din ce in ce mai tinerica! Multumesc , dragul meu, esti minunat :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Aprilie, 2006, 12:18:39 a.m.
Răspuns #20

crocantzel

Vizitator
Asta e pt Sunrise

Asta pt Des

Si asta pt restu', cei care vor...

13 Aprilie, 2006, 04:37:34 a.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
crocantzel  >:( intri sub incidenta legii amice, ai facut greseala sa revendici sarut de la...!
acum ca stii, data viitoate nu mai ai scuza si iti voi suci capul la spate ca lui charlie ;D

13 Aprilie, 2006, 08:09:03 a.m.
Răspuns #22

sunshine

Eu sunt primaaaaaaaa!Na na na na na!!!! ;D

13 Aprilie, 2006, 09:13:05 a.m.
Răspuns #23

crocantzel

Vizitator
Asta e! Risc! Pentru asa ceva merita sa-mi petrec restu' vietii mergand cu o oglinda retrovizoare sa vad in fata ;) ;P Asa ca mai bine te aliezi cu mine Furiosule, ca de oprit nu ma poti opri...;)

13 Aprilie, 2006, 10:59:52 a.m.
Răspuns #24

gyulya_28

Sărut. Epistolă predată personal.

Sărutul este o cerere făcută la etajul doi, pentru a afla dacă etajul unu este liber.

Un sărut este un truc drăguţ plănuit de natură pentru a opri vorbirea când cuvintele devin de prisos.

"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

13 Aprilie, 2006, 12:42:16 p.m.
Răspuns #25

furia ingerului

Vizitator
crocantzel  ;D de oprit nu te pot opri?! Ha-ha-ha! :o ::)
pai eu nu te opresc dragul meu sa te uiti ci doar sa atingi >:( ;)
ca uitatu' e moca doar atinsu' poate dauna grav sanatatii tale cand importa pentru tine femei cu barbat acasa ;D
admira dau nu cere aliante cu..."barbatii de acasa" ;)

13 Aprilie, 2006, 12:45:12 p.m.
Răspuns #26

charlie

acum ca stii, data viitoate nu mai ai scuza si iti voi suci capul la spate ca lui charlie ;D

sti tu... capul meu e unde trebuie, nu are nimic in neregula, si nici sucit nu e  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Aprilie, 2006, 03:35:12 p.m.
Răspuns #27

crocantzel

Vizitator
Gata! Procep! Furia e gelos...;D ;D  :D A vazut ca am succes si ar vrea sa ma sperie. Repet NU MA POTI OPRI!  :P

Apropo, tu de ce te-ai suparat, pt Sunrise sau pt Des??? Ha? ;D sa stiu si eu... ::)

13 Aprilie, 2006, 04:06:38 p.m.
Răspuns #28

charlie

cred ca pentru Des s'a suparat  8)
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Aprilie, 2006, 04:58:10 p.m.
Răspuns #29

crocantzel

Vizitator
si eu cred la fel ;) da sssst!, nu mai spune la nimeni ;)