10 Octombrie, 2025, 05:07:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre sarut  (Citit de 29920 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Aprilie, 2006, 06:33:35 p.m.
Răspuns #30

desdemona

hei hei!ce este pe aici? ;D :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Aprilie, 2006, 06:50:46 p.m.
Răspuns #31

furia ingerului

Vizitator
nu mi-ar strica ceva ajutor des ;D

13 Aprilie, 2006, 06:51:15 p.m.
Răspuns #32

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

13 Aprilie, 2006, 07:24:10 p.m.
Răspuns #33

furia ingerului

Vizitator
Sarutul ce-l furi femeii ce ti-e draga e ca ploaia de vara, zic eu: mereu atat de rapid de ti se opreste inima in loc de uimire si atat de scurt incat ti-ai dori sa fii umbrela si sa se scurga pe tine ultimele picaturi de...ea.

13 Aprilie, 2006, 07:45:10 p.m.
Răspuns #34

desdemona

ee.frumos spus furi,foarte frumos..
gata iti sar in ajutor!care te supara? ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Aprilie, 2006, 11:43:57 a.m.
Răspuns #35

crocantzel

Vizitator
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Sa va ajunga cat lipsesc eu ;)

21 Aprilie, 2006, 06:17:56 p.m.
Răspuns #36

Aledronix

Sarutul?
Eu recunosc ca sunt un impatimit al sarutuilui!iti multumesc Joey ptr informatile impartasite.recunosc ca nu stiam o parte din ce ai scris despre sarut(in teorie),dar starea oferita de sarut nu mie de loc straina.
Sarutul se poate practica dupa cum stim toti in mai multe feluri,preferatul meu fiin sarutul frantuzesc.nu stiu de voi dar am avut si noroc cnd venea vorba de partenera si am reusit sa facem o adevarata arta din acesta,un ritual personal.E minunat sati simti partenera,cum se joaca limbile in gura celuilalt.
Imi place o fata cand apasa mai tare pe buzele si limba mea.
Nam so uit niciodata pe cea care a reusit dupa trei minute de sarut continuu sami faca buzele sa amorteasca!

31 Mai, 2006, 11:16:25 a.m.
Răspuns #37

crocantzel

Vizitator
:-* :-* :-*

Sorry SUnshine pt intarziere, dar nu am vrut sa par stupid cu atatea posturi de astea, m-am gandit sa nu ma vada ceilalti...nu stiu...mai asa si pe dincolo.....
« Ultima Modificare: 31 Mai, 2006, 06:26:27 p.m. de crocantzel »

31 Mai, 2006, 11:49:08 a.m.
Răspuns #38

afrodite7

pot sa zic k sarutul e una dintre cele mai placute experiente!si sincer..poate par aiurea,dar cred k ar trebui impartasita doar cu  persoana p care o iubesti cu adevarat! e minunata iubirea!!!si modul in care ea se desfasoara si isi face simtita prezenta! ;)
« Ultima Modificare: 31 Mai, 2006, 11:51:51 a.m. de afrodite7 »
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

31 Mai, 2006, 02:58:39 p.m.
Răspuns #39

sunshine

Ce sa vada ,dragul meu??????E ceva rau sa faci pe cineva sa se simta tanar? Nuuuuuuuuuu!!!!!!!SO!!!!! U nde sunt  :-* ??? Ca trebuie sa recuperez, sambata sunt nasha si as vrea sa par tinerica si frumoasa ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Mai, 2006, 06:31:06 p.m.
Răspuns #40

crocantzel

Vizitator
Sa-ti traiasca finutzii...Nasa la botez sau la nunta?
Oricum, sper sa ma scuzi pentru intarzieri.. :) O sa incerc sa fiu punctual de acum incolo...:-*

31 Mai, 2006, 07:26:21 p.m.
Răspuns #41

The Don

Sarutul...mmmm...sarutul e de doua feluri in viata mea, cel pe care nu mi-l amintesc si cel pe care nu-l pot uita! Sarutul pe care l-am daruit prima data; cel care a sters o lacrima - al carui miere nu o voi putea sterge din suflet; primul sarut pe obrazul copilului...toate sunt saruturi de neuitat. Dar sarutul pe care il simt cu toata fiinta mea este cel care nu e niciodata la fel, are mereu alta privire, spune mereu altceva, are alta culoare si alta aroma...este sarutul diminetilor langa cea iubita! Este un sarut deplin!
Love is the triumph of imagination over intelligence...

31 Mai, 2006, 09:43:45 p.m.
Răspuns #42

sunshine

Nasa la nunta ( mare) , multumesc de urari,oricum  nu ai intarziat caci ai lasat rezerve ;) si.......dupa atatia ani ce mai conteaza cateva zile? :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Iunie, 2006, 02:12:20 p.m.
Răspuns #43

black rose

hm......sarutul...nu se poate descrie..dar cert este ca e o poarta catre ceva mai mult....(nu va ganditi de acum la sex....)
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

01 Iunie, 2006, 02:15:32 p.m.
Răspuns #44

serenity82

sarutul e ceva ce uneste doi oameni e mai mult decat o simpla actiune e un sentiment e ceva sublim, poate acesta e si motivul pentru care cei care sunt interesati doar de sex incearca sa evite sarutul cu persoana cealalta. :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.