Am cam terminat-o cu gandurile ca familia mea este perfecta, am terminat sa ma simt mandra ca ai mei nu au divortat, asa cum au facut parintii multor prietene de-ale mele. Pentru ca au divortat si ei, dupa 21 de ani de casnicie si 6 de relatie, au renuntat la tot ce au cladit in cei 21 de ani. Si intr-adevar sufar...si nici nu imi vine sa ma duc acasa... Mama a plecat din casa, s-a mutat cu domnul acela, pe care inainte, chiar nu il puteam acuza de altceva decat ca mi-a destramat familia. Si acum tot asa cred, doar ca nu asa de intens. In schimb, tata...tata a inceput sa bea...nu se mai ingrijeste, si pe langa asta, are si el o relatie, cu o fosta colega de-a mamei mele, o "doamna" care intr-adevar BEA! Si...toti prietenii lui tata rad de el, toti prietenii mamei sunt socati, iar prietenii fostei mele familii sunt oripilati de ceea ce face tata.
Poate ar trebui sa ma duc acasa, sa ma cert cu fiecare in parte, asa cum am facut cand am auzit ca divorteaza? Acum, poate nu prietenul mamei este cel care a destramat relatia, mama pare intr-adevar fericita, si cum ma pot bucura mai tare decat atunci cand mama e fericita? Tata...are relatia cu "doamna" asta de cam un an...deci dinainte sa depuna mama actele de divort. Si tata nu mi-a zis nimic, de nici o relatie...
Nu este nimeni in masura sa isi judece parintii, si nu asta fac.
Vreau doar sa merg acasa... si sa le duc mici atentii parintilor mei si surorii mele... dar cum ai mei nu mai locuiesc impreuna...ar trebui sa ii duc si domnului cu care locuieste mama ceva? Ar trebui sa tac, sa il las pe tata sa decida cand trebuie sa imi spuna ca are pe altcineva?
Ar trebui sa nu ma duc deloc acasa?
Sunt parintii mei, si stiu cu cat drag m-au crescut si mi-au daruit absolut tot ce am vrut, in limita posibilitatilor. Stiu cat de mult ii iubesc, si nu pot sa fac diferenta intre ei. Si stiu ca si ei ne iubesc pe mine si pe sora mea.
Doar ca nu ma pot obisnui cu gandul ca familia mea s-a destramat....
Cum as putea trece mai usor?