11 Octombrie, 2025, 01:45:34 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: dilema  (Citit de 6291 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2010, 11:48:56 p.m.
Citit de 6291 ori

Shake0

acum cam o saptamana, miam facut o prietena , o tipa mai mica cu 2 ani ca mine (am 18) de la mine din scoala, chestia cu prietenia a fost stabilita pe mess nu neam vazut niciodata din cauza programelor diferite pe care le avem, (suna stupid , stiu) inainte sa fie oficial ea mia spus ca are prieten si ma intrebat daca ma deranjaza, am stat putin pe ganduri si am zis in sinea mea "wtf fie ce o fi" , si iam zis k nu ma deranjaza , pt chestia ca are prieten am stabilit ca ma fac ca nu stiu, nu stiu mai nimic despre tip doar ca sta cu ea de o saptamana si ca se vad cam de 2 ori pe zi, acum nu stiu ce sa fac pt ca chiar imi place fata si chiar vreau sa fiu cu ea   :-[ un sfat o parere orice mar ajuta. ..

p.s.
de o zi doua ma macina intrebarea: daca avea prieten c mai vrea de la mine? ::) :angel:
« Ultima Modificare: 27 Ianuarie, 2010, 11:51:34 p.m. de WolfX »

28 Ianuarie, 2010, 09:05:58 a.m.
Răspuns #1

Alecsandra

Dar capul tau unde este, asta te-ai intrebat?
 In primul rand, ceea ce aveti voi nu se numeste o relatie. Ca atare, fata si-a gasit un baiat cu care se mai si vede, nu vorbeste doar pe mess. Daca tu nu ti-ai facut timp NICIODATA sa o vezi, inseamna ca nu o vrei chiar atat de tare.
 In al doilea rand, faptul ca altul ti-a "furat-o" a fost tot din neglijenta si "let it be-ul" tau.
Iar pentru a doua intrebare...ar trebui sa te injur pentru ca m-am enervat de dimineata. Poate fata nu are prieten si a vrut sa vada cat iti pasa de ea. Iar tu, cu raspunsul tau, ai dat cu bata in balta. Sau poate chiar are prieten...si considera ca intre voi nu este nimic, (si chiar nu este.)
Daca ai fi vrut-o, ai fi actionat timp de o saptamana, nu acum.
 Oricum, este urat din partea ta sa ii spui prietenei tale virtuale ca nu iti pasa ca are prieten, cand tu, in mintea ta, ai vrea sa aveti o relatie reala. :)
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

28 Ianuarie, 2010, 09:29:05 a.m.
Răspuns #2

Shake0

chestia ca are prieten mia zis dupa ce am aceptat sa fim "impreune" a fost ceva de genu': " sti ca mie numi place sa mint , trebuie sa sti ceva despre mine , am prieten ! ce te deranjaza? "

nu cred ca se intelege sin "post-ul" trecut dar ea a vrut sa fim impreuna.

si pt chestia cu programul eu invat dimineata si ea dupamiaza, cand e ea libera st eu la scoala si invers, oricum neam propus sa ne vedem vinerea asta

28 Ianuarie, 2010, 09:50:29 a.m.
Răspuns #3

Alecsandra

Imi sustin cu vehementa parerea.  :-X

28 Ianuarie, 2010, 05:39:11 p.m.
Răspuns #4

Shake0

alcineva? am nevoie d mai multe pareri  :P

28 Ianuarie, 2010, 05:47:48 p.m.
Răspuns #5

Iosif

Sfatul meu este sa renunti la messenger. Daca vrei o relatie cu ea, intalniti-va fata in fata si stati de vorba. Cand iti pune o intrebare, raspunde dupa 5 secunde de asteptare, timp in care ar fi indicat sa procesezi informatia.
Cam atat..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

28 Ianuarie, 2010, 08:11:33 p.m.
Răspuns #6

Shake0

credema ca vreau sa renunt la messenger, o sa ne vedem saptamana viitoare , multumesc pentru sfat,

28 Ianuarie, 2010, 08:12:22 p.m.
Răspuns #7

Shake0

AM O NOUA INTREBARE: VOI CE ATI FACE IN LOCUL MEU?

scuze pentru double post ::)

29 Ianuarie, 2010, 04:33:32 p.m.
Răspuns #8

Iosif

Noi nu suntem in locul tau. Ai un cap pe umar si sunt convins ca stii sa-l folosesti.

Bafta!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

29 Ianuarie, 2010, 04:58:38 p.m.
Răspuns #9

Alecsandra

Cat e de usor sa actioneze altcineva in numele nostru. De ce sa nu ne asumam riscurile pe propria noastra piele? Of Of... Joey, de unde atata rabdare? Te vad un om mai...coleric. Adica nu te vad, asa imi pari. :) scuze pentru offtopic.  :-[