10 Octombrie, 2025, 05:10:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nedreptati  (Citit de 4413 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2010, 11:13:25 p.m.
Citit de 4413 ori

only_hope

Voi ce credeti despre nedreptati?ati fost vreodata victima unei astfel de situatii?:(...ati decis sa faceti ceva?

18 Februarie, 2010, 11:20:58 p.m.
Răspuns #1

only_hope

Va rog...am nevoie de un raspuns:D

19 Februarie, 2010, 09:43:45 a.m.
Răspuns #2

sunshine

Da,  am fost nedreptatita. Dar mai mult copiii mei au fost nedreptatiti tocmai de cel care ar trebui sa le fie alaturi orice s-ar intampla, sa -i ajute sa ramana in picioare  atunci cand lumea se prabuseste peste ei, sa le deschida drumul in viata , sa  le sarute lacrimile si sa le spuna ca-i iubeste...Dar noi trebuie sa ne pastram acuratetea, morala si nu numai, in ciudat tuturor nedreptatilor sa ramanem OAMENI pt ca D-zeu are ceva pus deoparte pt toti. Mai devreme sau mai tarziu fiecare isi primeste rasplata.Asta ar trebui sa ne linisteasca si sa tinem fruntea sus ,totul pe lumea asta se plateste. Iar cei care nu cred au o viata inainte sa se convinga .
  Only_hope, nu-ti pierde speranta. Cand esti nedreptatit, nu trebuie decat sa mergi mai departe fara sa te uiti in urma. Amintirile trec insa demnitatea nu trebuie sa ti-o pierzi niciodata.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Februarie, 2010, 10:43:29 a.m.
Răspuns #3

Iosif

Cred ca fiecare dintre noi am fost nedreptatiti macar odata in viata.
Eu unul fac balanta castig-pierdere si decid dupa aceea ce fac.

De cele mai multe ori problemele de acest gen se pot rezolva prin asertivitate.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Martie, 2010, 10:24:03 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
cred că nedreptăţile nu trebuie lasate să se întâmple. având în vedere că toţi milităm pentru drepturile pe care le avem, trebuie să ripostăm. e adevărat, de multe ori suntem împiedicaţi de sistem, sau de frică. acum, depinde mult şi de ceea ce se întâmplă şi cum zice şi JS, trebuie făcută o balanţă... apoi luată o hotărâre.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!