Ce frate obraznic esti, mai Giani!

Si mie imi plac obraznicii

Da, am auzit si eu de zicala asta dar cred ca si barbatii sufera aceeasi transformare dupa casatorie( in general, majoritatea partenerilor iau proportii ).Intotdeauna am pus asta pe seama"l-am prins/am prins-o , gata, pot sa ma relaxez" . Eu am mers dupa principiul "daca ai grija de tine inseamna ca te respecti pe tine insuti si ii respecti pe cei din jur"( adica lasa-i dom'le sa vada si ei ceva frumos

).Glumesc. Dar sunt convinsa ca persoanele care se ingrasa dupa casatorie chiar nu mai sunt interesate de aspectul lor, nu se iubesc indeajuns incat sa aiba grija de ele. Nu au nicio scuza , exceptie fac doar cei care sufera de vreo boala grea. Si eu am nascut 2 copii dar nu am ramas decat cu 2-3 kg in plus fata de adolescenta(adica acum chiar arat a femeie

).
Sa va dau un exemplu concret : o fosta Miss nush care oras (de prin anii 90), dupa ce a "intemnitat"

un barbat ( al doilea ca primul a fost destul de iute s-o ia la sanatoasa la timp) in cateva luni s-a transformat in sifonier. Deci d-ra 60-90-60 acum a devenit Miss Elefant.
Concluzia , unii traiesc pentru a manca , altii mananca pt a trai.
Am fost cam rea dar am eu o boala pe "nu stiu de ce ma ingras atat de mult ca doar nu mananc ..."
Mai Giani...ascult-o pe Emma, astazi femeile nu mai au timp de cratita , spa-ul a inlocuit bucataria. Iar cand va trece criza restaurantele vor fi pline pt ca e greu, maica, sa pregatesti o mancare sanatoasa acasa, trebuie sa consumi toate porcariile lor.

Adevarul este ca, asa cum iti obisnuiesti familia, copiii , sotul, vor avea deprinderi sanatoase sau nu. Sotul meu ma cearta cand fac un dulce , zice ca vreau sa-l ingras , dar nu se compara dulciurile facute in casa cu cele din comert .Cunosc copii care nu pun gura pe ciocolata pt ca asa au fost obisnuiti din primii ani de viata.
E greu sa repari ce ai stricat, mai bine te intretii decat sa te chinui cu regimuri periculoase pt sanatate .
Nu, fiicele nu vor arata nici ca mama nici ca tata , ci asa cum vor dori ele sa arate.
:offtopic:Am facut varza topicul tau dar am vrut sa descriu, f pe scurt ,care e treaba cu ingrasatul dupa casatorie