10 Octombrie, 2025, 05:45:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce e de facut?  (Citit de 4081 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Aprilie, 2010, 04:21:57 p.m.
Citit de 4081 ori

Black Angel

Ce e de facut atunci cand :
-Te indragostesti de persoana gresita?
-Timidetea si rusinea ..bate orice record?
-Nu ai curaj sa ii zici ca iti place de persoana respectiva ..nici macar in scris(sau prin mess)?
-Ai face orice pentru ea....dar ti se pare prea penibil (sau iti este frica)sa ii spui ca o iubesti?
-Iti este frica de raspunsul probabil negativ pa care o sa ti-l dea daca ii declari sentimentele?

04 Aprilie, 2010, 02:51:53 p.m.
Răspuns #1

gboy

Stiu sentimentul.Am trecut si eu prin asta.Trebuie sa iti faci curaj si sa ii spui ce simti si sa nu-ti fie frica de un posibil refuz.La fel am simtit si eu dar in cele din urma mi-am facut curaj si iam spus ce simt.Cu toate ca am fost refuzat ,nu a fost atat de rau pe cat am crezut ca va fi.Asa ca fa-ti curaj si spunei.Nu ai nimic de pierdut.  :)

06 Aprilie, 2010, 05:52:20 p.m.
Răspuns #2

alexia

Nu e penibil sa te indragostesti, sa simti, sa iubesti, sa-ti fie teama, sa ai indoieli, penibil este sa nu incerci si sa ramai cu regretul ca nu ai facut nimic. Fii mai curajos, fetele apreciaza asta!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

06 Aprilie, 2010, 08:36:26 p.m.
Răspuns #3

Black Angel

...usor de zis!!....
cred ca imi e mai simplu... sa nu ii zic nimic.., sa ma ilud, sa raman prieten cu persoana respectiva si sa mentin contactul su ea.... decat sa ii spun treaba asta, si sa inchida orice legatura cu mine!!
Problema mea aia mai grava e alta!!...  sau mai bine zis.. un dubiu..
 intr-o Duminica.. a intrat pe mess.. cu telefonul cell.... ca era la plimbare cu niste prieteni prin parc  .. si "a vrut sa ma salute" .. mai mult in gluma..i-am zis sa isi faca o fotografie.. sa o vad si eu..(ca ne cunoastem de putin timp). A doua zi... mi-a trimis fotografiile....   Acum de pasti... mi-a mai trimis alte fotografii.. si am observat ca in fotografiile alea mai vechi.... nu zambea deloc... iar in cele facute in parc, care i le-am cerut eu sa le faca.. zambea!! ( e frumusica foc :wub: )
Acum... problema e asta, o singura data  a venit vorba de prieten.... si printre randuri am inteles ca are!! :'(

07 Aprilie, 2010, 11:11:24 a.m.
Răspuns #4

Vulpita

Daca te intereseaza parerea mea ( a unei fete) :  Ar trebui sa incerci sa afli mai multe despre ea, inainte sa faci vreo miscare, nu stii sigur daca are priten... deci nu poti pleca asa...fara ca macar sa stii sigur. Apoi, in legatura cu sentimentele, nu cred ca e vorba chiar de iubire aici, doar iti place foarte mult, ar fi bine sa faci diferenta intre cele doua sentimente. Nu te arunca cu capul in fantana, incearca sa o cunosti mai bine. Poate tipa accepta sa spunem sa fiti impreuna dar iti dai seama ca nu e ceea ce a parut. Ai rabdare si afla cat mai multe despre ea, sa vezi daca intr.adevar merita efortul sau nu.

Mult succes! :D