10 Octombrie, 2025, 07:59:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Destin sau umbra placerilor (temerilor) noastre..  (Citit de 3447 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Mai, 2004, 08:40:17 p.m.
Citit de 3447 ori

Morticia9

De multe ori am auzit spunandu-se : "Ce ti-e scris in frunte ti-e pus" .. In schimb, cel putin pentru moment, refuz sa cred asta.. oare inca din stadiul embrionar sa avem un drum care nu poate fi abatut cu nici un pret? .. Cred ca viitorul poate fi modelat.. de intamplari sau de vointa.. de prieteni sau mediu .. poti sa o faci tu sau o pot face altii pentru tine..
O alta varianta este aceea ca ne atinge sau ne atrage atentia in viata de fapt doar ceea ce apreciem (sau nu) mai mult.. celelalte lucruri pur si simplu sunt acolo dar nu sunt bagate in seama.. Este ceea ce intuitia, temperamentul, personalitatea, ratiunea alege in momentul acela, pe baza a experientelor anterioare (asupra carora ai avut un anumit cuvant de spus).. depinde de persoana..
Voi ce credeti?
Cred, ajuta Doamne necredintei mele!

24 Noiembrie, 2004, 09:13:55 p.m.
Răspuns #1

bke

Vizitator
... eu cred ca acel drem ti-e stabilit deja ... dar tu crezi ca il poti modela si iei decizii si altele asupra lui... dar ideea e ca cel de sus stia ce vei face si de aceea acel drum iti este scris undeva... numai ca tu nestiind viitorul viata devine "interesanta"... si chiar daca ai sti viitorul , acolo e tot scris "ca tu trebuie sa afli viitorul"... e doar o parere personala.Nu prea inteleg cu a doua varianta.Tu zici de interesele noastre si experienta noastra pentru decizia pe moment?