09 Octombrie, 2025, 11:55:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI, MINUNEA MEA!  (Citit de 8074 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Aprilie, 2010, 08:35:28 a.m.
Citit de 8074 ori

sunshine

http://www.youtube.com/watch?v=Wx4v6cO1GMk&feature=related

Astazi se implinesc 16 ani de la cea mai fericita zi din viata mea, zi cand mi-am cunoscut fiul Alexandru Georgian , una din cele 2 minuni ale mele. De-a lungul celor 16 ani am cazut de atatea ori  dar el a fost mereu langa mine sa-mi intinda manutele si sa-mi mangaie chipul inlacrimat. Nu as putea niciodata sa-mi exprim dragostea si recunostinta pentru tot devotamentul lui ca fiu si ca om, pentru toata iubirea ce mi-o poarta si mi-o arata in fiecare clipa de viata. Are un  suflet extraordinar si sunt cea mai mandra mama . Ii multumesc si astazi pentru ca m-a ales sa-i fiu mama si ii promit ca nu-l voi dezamagi niciodata, voi fi alaturi de el  toata viata si dincolo de ea.
 LA MULTI ANI, ALEX, MINUNEA MEA CU OCHI ALBASTRI!TE IUBESTE MAMA , ESTI VIATA MEA, DORINTA MEA DE A TRAI ! :-* :hug: :hug: :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

24 Aprilie, 2010, 01:08:04 a.m.
Răspuns #1

Ezo

La multi ani pentru Alex, daca seamana cu mama lui la suflet, e cu adevarat un baiat norocos!   :hug:
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

24 Aprilie, 2010, 08:09:16 a.m.
Răspuns #2

KTLIN

LA MULTI ANI, Alex! Esti un copil deosebit cu o mama pe masura. Sa fii fericit, sa fii un exemplu pentru Teo , sa-i aduci numai bucurii Lilianei ( apropo...nu am vazut o mama mai  leoaica  :D).Si multa bafta la meciuri, sa dai tot ce poti  :) . Vom fi tot timpul alaturi de voi si vom incerca sa va indeplinim toate visurile.LA MULTI ANI!

24 Aprilie, 2010, 01:57:20 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani, să îţi trăiască băiatul!  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Aprilie, 2010, 08:17:04 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

La Mulţi Ani Alex!
Să îţi dea Dumnezeu multă sănătate, fericire şi împliniri. Să ai parte de o viaţă frumoasă, pe măsura sufletului tău bun şi sensibil. Să ai linişte şi mult senin... mereu, mereu alături de tine, iar cei dragi să îţi fie alături cât mai multă vreme şi să vă bucuraţi unii de alţii!
Mama ta ţi-a fost mereu o zână bună, iar tu i-ai fost cel mai loial şi iubitor "spiriduş"...să vă rămâneţi mereu cer unul altuia şi să vă iubiţi ca nimeni alţii!   :peck: :bounce: :wetkiss: