Cum imi explici mie purtarea unei tiganci, pentru ca o prietena de-a mea nu a vrut sa ii dea bani?
Tiganca a luat un ciob de sticla si mi-a taiat prietena pe mana, in urma acestei "incaierari", doctorii au fost nevoiti sa ii puna prietenei mele 12 copci.
Urmatoarea intamplare, pe care am trait-o eu : mancam o inghetata, si o copila, tiganca, mi-a cerut inghetata. M-am oferit sa ii dau bani, sa isi cumpere una intreaga. I-am dat banii, si in momentul urmator, tigancusa m=a lovit peste mana, inghetata mi-a cazut si ea a luat-o de pe jos, razandu-mi in nas.
Inca una: mergeam la o amica de-a mea, singura. Era zi afara. Un rrom a inceput sa ma urmareasca, m-am facut ca vorbesc la telefon si a disparut ca prin minune. Cand am plecat de la prietena mea, pe drumul spre casa, am dat de rrom, care ma astepta. Cum m-a vazut, a inceput sa se masturbeze (mi-e jena sa zic lucrul asta) si sa alerge dupa mine printre blocuri. M-am dus la politie.
Tot de mine traita : rromii umbla la cersit prin blocuri, venise si la usa mea o tiganca. dar am vazut pe vizor cine e (mai avusesem probleme cu respectiva) si nu i-am dat drumul. Tiganca a pus mana pe clanta, sa intre in casa. Tatal meu era acasa, a tinut-o de maini pana a venit politia.
Si ultima, dar nu cea din urma. Sora mea a venit acasa, cand era de vreo 8 anisori, batuta si cu hainele rupte, de la scoala, pentru ca nu i-a dat covrigul pe care il manca unei tiganci. Noroc de un vecin, care a dus tiganca la politie, fortat, dupa ce i-a aplicat o corectie...
Si inca una. Explica-mi de ce majoritatea tiganilor care cersesc se prefac invalizi....
Si, cu toate astea, nu sunt rasista. Cunosc tigani care intradevar sunt tigani, dar mai presus de asta, sunt oameni. Sunt bogati, pe munca lor, pe cunostintele lor. Si, pe langa toate astea, stiu sa isi scrie si sa isi citeasca limba.